Годината на хороскопите

Замисляли ли сте се, колко от вас всяка сутрин започват деня си по един и същи начин ? Със сигурност отговорът би бил „много от нас“. Всеки човек си е изградил своя ритъм всяка сутрин. В неделима част от нашият живот се е превърнало сутришното кафе, цигара и още нещо. Казвам още нещо защото почти всички от нас го рпавят. Да става дума за това да прочетем сутришния си хороскоп.

Хороскопите са станали много важна част от нас и нашето ежедневие. Понякога градим целия си ден, седмица или дори месец според това какво са написали за нас звездите. От това как да хорим на пазар, като преминем през любовта и секса, зодиакалните съвместимости и още много други неща. Едни от най-интересните статии които аз съм чел са от сорта на „Как се целуваме според зодията“, „В кого никога не трябва да се влюбваме спорд зодиакалния ни знак“ и много, много други.

Зодиите са част от нас. Изграждаме характерите си върху това кой е нашият зодиакален знак. Има дори материали който ни казват къде може открием любовта ако живеем в друга страна.

Един от най-важните според мен хороскопи е нашият личен годишен хороскоп. Дните си вървят един след друг, но именно годишния хороскоп може да ни подготви за това което ни очаква. Ето защш искам да ви представя моят годишен хороскоп 2013. Сигурен съм, че има доста интересни неща които може да прочетете за себе си. Сигурен съм, че много от написаното ще ви допадне, ще ви накара да се усмихнете и да се замислите над същността на хороскопите.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *