Цветя за тъжни поводи.

Преди всичко цветята са символ на радост, щастие, усмивки и хубави моменти с любимите хора. Но понякога цветята се използват и за поднасяне при други случаи. Колелото на живота се върти и понякога наши близки си отиват от този свят. В такива моменти чувствата са толкова силни и чисти, че думите не стигат, а и са излишни. Помагат ни цветята.
Флористите от Е-ЦВЕТЕ ООД отново ни помагат в избора ни на цветя за подобни тъжни поводи:

1. Цвят на цветята – за да изберете цвят на букета или цветята трябва да се попитате какви всъщност са били предпочитанията на Вашия близък – бялото е класическо за подобен повод, но дори цветята да са шарени и цветни , това не би било проблем – просто разчупвате клишето и действате оригинално и подходящо

2. Послание – ако нямате възможност да поднесете цветята лично, възползвайте се от услугите на цветарските магазини, който да направят доставка на цветя, букет или композиция. Вместо картичка прибавете траурна лента. Нейната цена е същата, дори по -евтина от определени картички, но случаят изисква наличието й. Не бъдете словоохотливи в нейното изписване – „последно сбогом“ или вашите имена са достатъчни

3. Разнообразие – когато трябва да избираме цветя за погребение обикновено се насочваме към траурните агенции, но там няма да открием разнообразие от видове букети, композиции или цветя. Цените също не са много конкурентни за пазара – това се налага, защото агенциите предлагат много други услуги и цветята не са тяхната специалност.

4. Стил на композиция – можете да подарите обикновен наръч от цветя – еднакви или различни, можете да изберете траурна аранжировка или композиция, специално аранжирана за погребение и траурни поводи или да изберете класически букет от цветя – няма нещо задължително. Ако е починал Ваш колега или бизнес-партньор е прието да бъдат поднасяни траурни венци или композиции от цветя.

5. Цена – няма разлика между цените на композициите и цветята за погребение и останалите. Изключение правят само венците от цветя, тъй като за тяхната изработка е нужна специална платформа, върху която те се изработват.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *