Коктейл Парти

Коктейл партитата са универсален начин да се отпразнува рожден ден, годишнина, годишната отпуска или всякакъв друг повод. Партитата с коктейли винаги са забавни и са превъзходен начин за хората да придобият нови приятели и да се забавляват следобяда или вечер, като имат възможността да се покажат с най-новите си придобивки – , бижута, дрехи, обувки или просто с новата фризура.

През петдесетте и шестдесетте години на миналия век в Западните Държави е било много популярно да се правят тематични коктейл вечеринки изобилно декорирани в съответната тема, като посетителите също се обличали подобаващо за партито. Напоследък се възражда идеята за подобни забави с подбрани храни и напитки.

В зависимост от темата която сте решили за партито ще трябва да украсите апартамента във този стил. Коктейлите и другите питиета, както и храните е добре да паснат за вечерта за по-голям купон. Можете дори да изискате от вашите приятели да дойдат на купона облечени с подходящи дрехи, в зависимост от тематиката на вечерта. Осигурете за партито на една-две основни напитки, но имайте на разположение и други питиета за разнообразие.

Когато посещавате такова парти се пригответе в зависимост от повода за организирането му. Ако е парти за рожден ден потърсете подходящ и интересен подарък за рожденика. Не забравяйте и пожеланието, изберете някое готино от многото пожелания за рожден ден. А ако партито е поради лятната отпуска на домакина, насладете се заедно на неговата почивка.

Коктейл Партито може да бъде и кратък купон, за няколко часа да се позабавлявате с приятели на по чашка готин коктейл. Ако купона е през лятото и времето е горещо, разхладете се с ледени коктейли. Маргарита е идеалният коктейл за лятно парти. Друг коктейл подходящ за горещите летни вечери е Мохито – една незабравима комбинация от мента, ром, сода и захарен сироп. Така с напитка в ръка горещата вечер ще отмине неусетно в забавно обсъждане с приятелите дошли на вашият купон.

Какъвто и повод да празнувате, организирането на коктейл парти е по джоба на всеки, само трябва малко желание и фантазия. Няколко коктейла и подходящи мезета е всичко, от което се нуждаете, за да отпразнувате подобаващо поводът си.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *