Защо да се посети SEO конференция 2013 ?

И тази пролет ще имаме възможност да присъстваме и да бъдем активни участници в SEO конференция 2013 г. За щастие тази полезна инициатива, организирана от SEOM става традиция и предоставя множество възможности за придобиване на ценни знания и съвети от първа ръка във връзка с поддържането и добрата видимост на един сайт и разкрива методите и тънкостите на успешната оптимизацията като цяло.
Организаторите са се постарали да структурират една изключително полезна и последователна програма, предимно насочена към теми с приложен характер, в помощ на хората, които искат да следят актуалните тенденции в SEO и SЕМ и да обогатят знанията си по отношение на всички въпроси, свързани с успеха на сайтовете си.
Умението да се постигне практическо използване на SEO е сериозна заявка за успешен бизнес в интернет и за изстрелване на вашия сайт на предните позиции в търсачките, така че посещението на SEO конференция 2013 г. може да ви помогне в много отношения.
Станете участници в това водещо събитие в областта на интернет технологиите и се възползвайте от шанса да чуете лекции от най-добрите експерти в този бранш. Форумът предоставя трибуна на лектори, работещи в областта на оптимизация и интернет маркетинг, специалисти по контекстна реклама, представители на Google.
Това са хора, които действително могат да ви бъдат полезни със своите знания, съвети и поглед по темата.
Ако сте рекламодатели, погледнете в сайта на организаторите http://seoconference.net за възможностите за реклама по време на конференцията.
Събитието ще бъде посетено от над 400 души, така че рекламата по време на форума със сигурност ще се превърне в успешен удар в десетката за вашия бизнес. Възползвайте се!
Какво още?
Като участници в SEO конференция 2013 г. вие ще можете да зададете всякакви въпроси към представителите на Google, да получите ценни съвети и да осъществите бизнес контакти.
Всеки, който присъства ще научи много и всичко това ще му е от полза.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *