3 причини да изберем бърз кредит от небанкова кредитна компания

В България през последните години доверието в банките претърпя сериозна ревизия. Още с усещането за финансовата криза те на практика абдикираха от своите функции и до голяма степен свиха отпускането на заеми за потребители. Макар официално да не заявиха подобна позиция, то усложнената процедура говореше именно за това.
Днес небанковите кредитни компании са далеч по-предпочитан вариант за теглене на бързи кредити в сравнение с банките. В тази статия ще ви посочим 3-те основни причинителя на тази тенденция:

1. Скорост. Когато се нуждаем от пари на заем спешно не искаме да чакаме седмица, за да получим дори най-малката нужна ни сума. Именно тук банките отстъпиха най-силно инициативата на частните кредитни компании, които предложиха на потребителите бърза и проста процедура, която задоволява техните изисквания. Често само в рамките на 1 час клиентът може да си осигури нужния заем и да посрещне повишени текущи разходи например.

2. Лесна процедура за кандидатстване. Забравете обикалянето на институциите. При кандидатстване за бърз кредит от небанкова кредитна организация не ви се налага да осигурявате абсолютно никакви документи с изключение на личната си карта, която вероятно е във вашия джоб. След бърза справка в националния кредитен регистър вие ще получите отговор на вашата молба след броени минути. Изключително полезно улеснение за всеки работещ човек, който не може да си позволи дълго да отсъства от работното си място.

3. Онлайн заеми. Благодарение на кредитните компании днес времето и процедурата, след които можем да се сдобием с пари на заем е дори още по-малко. От няколко месеца у нас е въведена практика за кандидатстване за бързи кредити онлайн. Така дори без да напускате работното си място можете да кандидатствате за заем онлайн директно в сайта на кредитната компания. След по-малко от час вашите пари може да са преведени в банковата ви сметка и да ги използвате по предназначение, както намерите за добре.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *