Как да изберем подходящата мини камера

Времето, в което живеем, отваря много пазарни ниши. Страховете и несигурността на хората са удобна причина за една от тях. Новата ниша е търговията със скрити камери, мини камери, подслушватели и всякаква техника за проследяване.  Това вече не са просто средства, с които органи на реда биха си послужили, а продукти на цяла пазарна ниша. Конкурират се по качества и цени.

Тези продукти лесно могат да се открият на тази страница: http://www.spy-secrets.com/nachalo/mini-kamеri/12-24-v.html

 

мини камера

Закупуват се от всякакви хора –  родители, съпрузи, съседи, работодатели.

Едно от най-често закупуваните средства са мини камерите.

Обикновено мини камерите са изработени с такъв дизайн, какъвто е пригоден за съответната ситуация. Ако е необходима  мини камера за наблюдение на бизнес среща, тя ще бъде в дизайн на химикалка, флаш памет и други. Ако е необходимо да се постави в кола, може да се монтира в огледалото, плейъра, жабката и други. Ако трябва да се  наблюдават деца от разстояние, мини камерата може да е поставена на часовника или лампата.

Мини камерите са търсени средства за наблюдение, защото са лесни за използване от всеки.

Какво трябва да имаме предвид при избора на мини камера?

За да пристъпите към избор на мини камера, първо трябва да си отговорите на няколко въпроса.

  1. За каква цел ви  е необходима мини камерата?
  2. Къде ще използвате мини камерата?
  3. Колко време е необходимо да работи мини камерата без прекъсване?
  4. Ще прехвърляте ли записа  на компютър?

 

  • Жилище  или офис

Мини камерите много често се използват за охрана и наблюдение на офиси и жилища.

Ако се търси мини камера за тази цел, е необходимо да изберете място, където да я поставите. В офис или жилищна сграда тя би била статична. Това може да е часовник, лампа, над врата. В зависимост дали желаете тя да е скрита или видима, можете да подберете размера на мини камерата и вида й.

 

Мини камера може да се носи като преносима вещ. На бизнес срещи, в кола, командировки и други. В тези случаи мини камерите се монтират в предмети, които ще се използват – химикалка, ключодържател, флаш памет, ръчен часовник и др.

 

мини камера опаковка

 

  • Компютърно наблюдение

Ако мини камерата, която търсите, има за цел да следи компютър през интернет (или IP камера), няма нужда да внимавате за дизайна и възможностите за монтаж. Целта на тази камера е да следи информацията на съответния компютър или лаптоп.

Според целта и мястото, за което ви е необходима мини камерата, трябва внимателно да изберете предмета, в който ще я монтирате.

 

Ако отивате на бизнес среща на закрито, не е добре мини камерата да бъде в слънчеви очила. Едва ли ще е нормално да ги използвате в закрито помещение.

 

  • Времетраенето

Непременно погледнете характеристиките на мини камерата и издръжливостта на батерията й в заредено състояние.

 

  • USB порт

USB изходът е друга важна характеристика. Чрез него ще направите връзка с компютър, в случай че желаете да прехвърлите или гледате записа си от мини камерата на компютър.

Предлагат се и мини камери с Bluetooth връзка.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *