Как да изберем идеалните мъжки боти

Изборът на идеалните мъжки боти е малко сложен понякога, особено ако като цяло не сте купували подобен тип обувка досега. Ако, обаче, действате стъпка по стъпка и разгледате въпроса от всички страни, тогава няма от какво да се притесняваме. Добрата покупка ви е в кърпа вързана.

Височина на мъжки боти

Ботите варират по отношение на височината, като най-плитките наподобяват дълбоки обувки, които едвам покриват глезените. Най-дълбоките, от своя страна, доближават ботушите, макар да са малко по-ниски.

Идеалното решение е да сте умерени и да не купувате продукти, които да в крайностите. Изберете нещо, което покрива глезена и е с поне 3-4 пръста над кокалчетата.

Материята на мъжките боти

Имате възможността да избирате главно измежду две материи – еко кожа и естествена кожа. И двете имат своите предимства и недостатъци, но ако сте си харесали два модела и едните са от естествена, а другите еко кожа и се колебаете между тях, винаги е добре да изберете естествената кожа.

Цвета

Мъжките боти са най-стилни в два основни цвята черно и кафява в различните му нюанси. С малки изключения, кафявото е по-ежедневно, а черното в повечето случаи е по-официално. В същото време, кафявото се възприема като по-привлекателно от дамите, така че тук имате място за размисъл.

Закопчаването

Обикновено изборът тук е между модел с връзки и модел с цип или пък комбинация от двете. Идеалният вариант е да се спрете на боти, които имат връзки, но имат и странично закопчаване с цип (вижте предложенията на Stemanelli.com).

Това от една страна ви позволява с помощта на ципа да задавате точно колко да бъдат стегнати, а от друга страна, ципът дава възможност да се обувате и събувате бързо и лесно винаги, когато това е необходимо.

Български или вносни

Тук можете да избирате измежду модели, които са родно производство и такива, които са създадени в други държави, най-вече в Западна Европа. В качеството няма да намерите много голяма разлика, но в цената тя е значителна.

Българските мъжки кожени боти имат топ качество, но се предлагат на доста атрактивни цени. Това си има обяснение и то е, че суровините и разходите за труд тук са значително по-достъпни, което оказва влияние на крайния продукт.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *