Как да изберем подходящата чанта за пелени

Не сте сигурни какво да търсите, когато купувате чанта за пелени? Вижте основните характеристики, които трябва да търсите, когато търсите най-добрата чанта за пелени за вашите нужди.

Като нова майка си спомням, че първата ми чанта за пелени беше проста, евтина чанта, на която не обърнах особено внимание. Тя все още седи на дъното на гардероба ми… защото имах нужда от нещо по-добро.

Вярвах, че чантата за памперси е точно това: чанта за памперси. Всички те трябва да функционират правилно.

Не ми се струваше голяма работа при толкова много други бебешки принадлежности, които трябва да се сортират в бебешкия регистър. Освен това никога не бих похарчила пари за чанта за себе си, така че не ми се струваше правилно да препоръчвам на другите по-скъпа, макар и по-издръжлива чанта. О, пестеливостта на всичко това!

Но сега, когато имам три деца и знам това, което знам сега, бих избрала чанта за пелени, която включва всички „задължителни“ характеристики.

Тъй като чантата за бебешки пелени ще бъде подложена на всичко – от посещения при лекаря и задачи до издухване и разливане, намирането на такава, която да ви харесва, е от съществено значение.

Нека разгледаме по-подробно най-важните характеристики, които трябва да търсите в чантата за пелени.

Какво да търсите в чантата за пелени

Изобилие от пространство за съхранение

Когато търсите чанта за пелени, едно от първите неща, които трябва да търсите, е такава с много място за съхранение на най-важните неща за бебето.

Защото наличието на достатъчно място за всички необходими неща на бебето, като пелени, кърпички, дрехи, шишета, закуски, играчки и ОЩЕ… като нова майка, премахва необходимостта да носите няколко чанти от място на място.

Много чанти твърдят, че са просторни, но за да откриете най-добрата, търсете правилния баланс между пространство и компактност – жонглирането с прекалено голяма и обемиста чанта ще бъде трудно.

По същия начин може да видите чанти, които твърдят, че имат много място, но малко проучване е от полза. Голямата чанта не винаги означава, че е добре организирана. За да съхранявате най-важните си вещи, потърсете разделени секции.

Включват се обособено място за кърпички, по-голям раздел за пелени, дрехи или обувки, отделно място за храна и съхраняване на бутилка на сигурно място и дори разделено място за мокри и сухи дрехи. Защото последното нещо, което искате да направите, е да хвърлите всичките си бебешки принадлежности в една чанта – това ще направи намирането на точно това, от което се нуждаете, много по-трудно и ще провали целта на наличието на чанта за пелени.

Предпочитания по отношение на стила

Мислили ли сте за дизайна на чантата си? По-голямата част от майките желаят чанта, която е визуално привлекателна. Потърсете чанта, която отговаря на личния ви стил, независимо дали е модерен, съвременен или минималистичен – ще носите това нещо навсякъде, където отидете с бебето… Имайте предвид това и ако ще делите чантата с партньора си!

Функционална

Външният вид на чантата първоначално ще привлече вниманието ви, но добрата чанта за пелени ще се представи добре и от гледна точка на функционалността.

Ето защо друга важна характеристика, която трябва да търсите в чантата за пелени, е тази, която действително прави това, което ви е необходимо. Нуждаете се от нещо, което да е едновременно практично и ефективно. Искате ли чанта, която да държи вещите ви на място? Има ли чанта, която можете да носите с лекота? Чанта, която улеснява достъпа до предметите?

Тъй като не всяка чанта действително ще даде резултат, всички тези фактори трябва да се вземат предвид, преди да се направи покупка.

Устойчиви на атмосферни влияния

Нека си признаем, че с бебетата и малките деца нещата със сигурност ще се разхвърлят. Тъй като чантата ви ще бъде подложена на износване с течение на времето, от решаващо значение е да изберете нещо, което е едновременно издръжливо и може да издържи теста на времето.

Когато носите чаша за пиене, шише или пакети с бебешка храна, търсете водоустойчива чанта с изолирана вътрешна подплата, за да предотвратите разливане. Това ще направи почистването много по-лесно по-късно.

Комфорт

И накрая, в допълнение към всичко изброено по-горе, изберете чанта за пелени, която е удобна за носене. Носенето на чанти може да доведе до дисбаланс в теглото и натоварване на тялото, затова е важно да вземете предвид начина си на живот и това, което ще ви е най-удобно в ежедневието. Намерете нещо, което можете лесно да държите, независимо дали е на гърба ви или през рамо.

 


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *