Бързи кредити – да ги поискаме ли или не?

Предполагам, че този въпрос вълнува не един или двама, тъй като колкото са удобни и лесни бързите кредити, толкова и напоследък се появиха в медиите притеснителни истории за последиците, ако не успеем да си погасим кредита навреме.
Затова в следващите редове ще се опитаме да внесем яснота по въпроса, а изводите ще ги оставим на вас.
Да разгледаме въпроса какво е „бързи кредити”.
Този тип кредитиране е вид потребителски кредит, за който обаче не се изискват никакви документи освен лична карта. До тук добре ще кажете, но каква е уловката?
Няма такава. Отпусканите от банковите и небанковите организации и институции бързи заеми са в малък размер ( до 1000 лв. ) и условието е да се погасят в кратки срокове, банките не изискват доказване на доход, поръчители или бележки от месторабота за получаваната заплата ( това наистина не е необходимо, тъй като наистина сумите, които се отпускат са малки ). Единствената разлика е, че при бързите кредити месечните погасителни вноски са в малко по – големи размери от тези на потребителските кредити, но пък погасяването на заема е за кратък период и леко завишените лихви не са проблем за кредитоискателя.
Друг плюс на този вид кредитиране е бързината на подаване на документите, светкавичното им разглеждане и получаването на отпуснатите бързи заеми, което се случва в рамките само на един работен ден.
Всеки знае колкото неприятно е да има нужда от малка сума, но да не може да я осигури в точния момент, в който му е необходима. Всеки е минал през неприятните моменти да иска заем от близки, приятели или роднини.
С бързи кредити от agbfinance.com можете да кандидатствате сутринта, да получите отговор до 30 минути и да имате желаната от вас сума в края на работния ден. Ако това не е лесно, бързо и удобно не знам кое е.
Разбира се, за да получите заема от който се нуждаете трябва предварително да си направите сметка дали ще успеете да се вместите в срока за погасяването му. Неприятностите идват най – често оттам, че кредитоискателите, когато имат нужда от спешни пари взимат прибързани решения и след това се чувстват ощетени. Но това изобщо не е така, тъй като на страниците на всяка една банкова или небанкова организация има поместен кредитен калкулатор, с помощта на който всеки може да изчисли месечните вноски и периода на погасяване на исканата сума и да реши може ли да си позволи бързи кредити или не.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *