За старите коли с любов

Всеки един автомобил след години на дълга употреба и изминати много километри достига до момент в който не може да се движи повече или да изисква прекалено много средства за да се поддържа в движение.
За съжаление в България се карат много такива автомобили и броят им засяга една сфера наречена коли за скрап. За собствениците които имат автомобили, които спадат в тази категория най-вероятно са се замисляли, че е дошло времето в което те трябва да се предадат за скрап. Да този момент е настъпил и трябва да разгледате различните опции, които ви предоставя пазара.
Това което можем да ви посъветваме е да разгледате двата варианта за старта ви кола. Предаването на автомобила за скрап и възможността да го оставите в някоя автоморга. Но първото нещо с което трябва да се съобразите е да ли автомобила е в движение или не. В случай че не е в движение вие трябва да помислите за варианта да ли да търсите превоз на автомобила или да разчитате на фирмата която ще го вземе тя да го превози за нейна сметка(този вариант е за препоръчване). След като знаете състоянието на автомобила си е добре да потърсите какви опции имате в района в който се намира автомобила. Ако сте в някой голям град определено имате на разположение много повече опции и избор, понеже там фирмите занимаващи се с тази дейност са много повече. Варианта в който вие оставяте стария автомобил в някоя автоморга, която ще се опитва в продължение на година две и повече да го продава на части е по-добър за вас и по-предпочитан. Чрез този вариант вие може да спечелите повече. Чрез варианта да го предадете за скрап се печели по-малко от него но ще можете да се отървете бързо и лесно от него. В много от случаите това е единствения възможен вариант. Избора изцяло зависи от вас.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *