Видовете Потребители

В сайт и форума потребителите се делят на няколко вида.

Анонимен Потребител
Това е всеки един посетител в сайта, който не се е идентифицирал. Анонимният потребител може да разглежда статиите, темите във форума и потребителските страници. Той не може да публикува никакво съдържание, а само да го преглежда.

Идентифициран Потребител
Това е всеки потребител, който има регистрация в сайта и се е логнал. Тези потребители може да преглеждат съдържанието, да коментират и пишат във форума.

Автор
Авторите са идентифицирани потребители, които освен това имат правото да публикуват статии. Техните статии подлежат на модерация и ще бъдат публикувани след одобрението на модератор. Да припомним: Статиите трябва да са уникални и грамотно написани за хора.

Как се става Автор?
Първо трябва да имате регистрация в сайта, след това да напишете текст с мин. 250 думи, който да публикувате във вашият личен блог или друг сайт с директен линк към началната страница на нашият сайт или към някоя от категориите. След проверка вие ще получите права за публикуване на статии.

Доверен Автор
След одобрението на около 10 статии (без забележки) обикновеният Автор става Доверен Автор. Така той може да публикува директно статии, като модерацията ще се извършва след публикуването на статиите. Това дава предимство на Доверения Автор да събмитне веднага статията си в социалните мрежи. Друго предимство е това, че полето за реклама става видимо за Доверения Автор и той може да помести свой код, който ще е видим на всички негови статии.

Модератор / Администратор
За сега е един човек. След време модерацията може да се повери на доверени автори, ако имат желание да я вършат.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *