Абонаментно почистване

Затънали сте до гуша в работа и нямате дори минутка свободно време? Осъзнавате, че домът Ви се нуждае от основно почистване, а все не намирате начин да се освободите от текущите си ангажименти? Или ако намирате начин, просто не ви се занимава с чистене или просто Ви мързи? Това е напълно разбираемо, едва ли има някой, който обича да чисти и подрежда!

Сега почистването на дома или офиса не представлява никаква трудност. Чудите се какво е решението, което би могло да Ви освободи от това „неприятно задължение” и да облекчи поне до известна степен натоварения Ви ден? Е, защо да не ви го кажем- нашата агенция предлага абонамент за почистване! Благодарение на тази набираща популярност услуга срещу невисоко заплащане Вашият дом или офис ще бъде изящно почистен и акуратно подреден от наш компетентен служител.

Вече няма да има нужда да се чудите откъде да започнете разчистването на помещението, което искате да сложите в ред. Забравете за многобройните хартийки, неизползваните от Вас вещи, които въобще не влизат в употреба, а все не успявате да изхвърлите. Оставете това на нашите служители. Благодарение на техния висок професионализъм и подход само за около час-час и половина помещението, което искате да бъде почистено, ще се превърне в една солидно подредена стая.

Фирмата ни предлага почистване на прозорци, изпиране на черги, пръскане против паразити и др. Толкова е просто- всичко, което трябва да направите, е да вдигнете телефона, да съобщите адреса и оттук нататък да оставите всичко в ръцете на нашите служители. Сега пердетата и килимите няма да са прашни, прозорците винаги ще блестят от чистота, бюрото и чекмеджето ви ще бъдат изящно подредени, така че да имате лесен достъп до документите или всички други неща, от които се нуждаете.

Не губете излишно повече време, а час по-скоро се абонирайте за почистване и ще се убедите, че това действително е добра инвестиция. Ние няма да Ви разочароваме. Редът и чистотата ще станат постоянни ваши спътници и съвсем спокойно ще можете да се хвалите с идеалния ред, който цари във вашия дом или офис. Очакваме Ви!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *