Условия за Ползване

Тези условия за ползване са валидни за всички сайтове и услуги притежавани и предоставяни от „ИРГИ НЕТ“ ЕООД (за по накратко наричани „ИРГИ НЕТ“, „Ние“, „Наши“, „Нашата“).
Условията за Ползване се отнасят за всички потребители на Bularticles.com.

Bularticles.com е директория за статии, в която се предоставя услугите публикуване и ползване на статии. Ползването на услугата е безплатно. Услугата, предоставяна от ИРГИ НЕТ се предлага „във вида, в който е“.

Регистрирайки се в Bularticles.com вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове и/или изображения с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа, расова и/или религиозна нетърпимост и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство.

Същите изисквания се отнасят и за информацията, разпространявана чрез системата за лични съобщения на Bularticles.com.

Като потребител на Bularticles.com вие се съгласявате да не публикувате и разпространявате материали, текстове и/или изображения в разрез със закона за авторското право и сродните му права.

ИРГИ НЕТ не носи отговорност за съдържанието на статиите в Bularticles.com. При нарушаване на авторските права ИРГИ НЕТ има право да свали от сайта материал, само след уведомление от собственика на авторските права на материала, постъпило в писменна форма в офиса на дружестовотo или на имейл contact@irgy.net, подписано от официален представител на автора.

Авторските права върху статиите в Bularticles.com принадлежат на техните автори. Bularticles.com не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в статиите материали.

Всеки регистриран потребител има свое уникално потребителско име и парола за достъп.

Запазването на конфиденциалността на потребителската парола за достъп е отговорност на потребителя.

Потребителя е отговорен за всички действия, извършени през неговия акаунт. Модерирането от потребителя на коментари след постинг в негова статия е право и отговорност на самия потребител.

Bularticles.com не носи отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена в Bularticles.com.

С ползване на услугите на Bularticles.com, вие предоставяте правото на всеки потребител да публикува статии от сайта Bularticles.com в сайтове на трети страни, без изричното съгласие на автора, като потребителят ползващ статията е длъжен да запази непроменено съдържанието на статията, включително и изходящите линкове от нея.

Потребители нарушаващи тези правила ще бъдат предупреждавани, а при системно нарушаване – изтривани.

Потребителите са разделени на няколко нива с различни правомощия. Един потребител може да бъде повишаван или понижаван в ранга си, в зависимост от приноса му за Bularticles.com .
Видовете потребители са:
1. Анонимен Потребител – всеки неидентифицирал се потребител. Този потребител може да преглежда съдържанието на директорията.
2. Идентифициран Потребител – Потребител, който е създал регистрация, съгласил се е с настоящите правила и се е идентифицирал в Bularticles.com, чрез своето потребителско име и парола. Този тип потребители може да участват активно във форума и да коментират публикуваните статии.
3. Автор – Това са идентифицирани потребители, на които са дадени допълнителни права за публикуване на статии. За да стане един идентифициран потребител автор.
4. Доверен Автор – Това е автор, който е натрупал 100 потребителски точки. Това му дава право да публикува статии без да чака одобрение на модератор.
5. Модератор – Потребител, който следи за спазването на правилата в Bularticles.com. Има правата да одобрява, трие, връща за преглед статии.
6. Администратор – Потребител, който се грижи за безпроблемната работа на директорията за статии Bularticles.com

Недопустимо съдържание

Bularticles.com, макар да предоставя свобода на словото, си запазва правото да изтрива материали и регистрации на потребители, които са нарушили някое от следните условия:

1. Публикуват материали, които са в разрез с Конституцията и законите на страната, особено в частта им за защита от дискриминация по всякакъв признак, подстрекаване към насилие и извършване на престъпления, както и със Закона за авторските и сродните му права.

2. Реклмани Статии не се толерират. Модераторите на Bularticles.com си запазват правото да изтриват всеки постинг, коментар или статия с пряка или косвена комерсиална цел.

3. Потребителските постинги трябва да показват уважение към другите потребители. Заплашителни, оскърбителни и вулгарни постинги и коментари, както и такива, насочени срещу честта, достойнството или доброто име на друг потребител или собствениците на сайта, няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

4. Постинги съдържащи само линк към друг сайт или сайтове, както и постинги имащи единствено и само цел SEO оптимизация.

5. Недопустими са връзки от статиите към сайтове с хазартно, еротично и друго неморално съдържание. Също така са нежелани линкове към сайтове с ниско качество, сателитни блогове и прочее СЕО приумици.

Реклама в Bularticles.com – Ирги Нет ЕООД има право да публикува рекламни съобщения във всички постинги и страници в Bularticles.com. Всички потребители имат право да излъчват собствени реклами използвайки рекламната системата на Google AdSense.

Безсмислените и повтарящи се постинги няма да бъдат допускани, като модераторите си запазват правото да премахват такива постинги по всяко време.

Екипът на Bularticles.com има право да налага БАН (блокиране на достъпа до начална страница, класации и някои функционалности) при грубо или системно нарушение на горните правила от страна на потребител.

За целите на настоящото Споразумение „грубо нарушение” се има предвид: публикуване на постинги, коментари и лични съобщения, неотговарящи на изискванията на Bularticles.com, дори и след като потребителя е предупреден от екипа на сайта, за нарушаване на Условията на Ползване. „Системно нарушение” означава изпращане на две или повече предупреждения.

Решението на модератор за предупреждение на потребител, за изтриване или редактиране на постинг е окончателно и не подлежи на преразглеждане.

Държим много на:

1. Постингите Ви да са написани грамотно. Неграмотното използване на български език рискува изтрирането на вашите постинги.
2. Текстовете на постингите да бъдат на български език. Задължително е да бъдат изписани на кирилица. Постинги написани на латиница или други азбуки, различни от кирилицата ще бъдат много бързо изтривани.
3.Постингите трябва да са в съответната категория на Bularticles.com. Потребителите трябва да се запознаят със заглавието и видовете съдържание на категорията преди да постват в нея.
4. Заглавието на нов постинг трябва да е подходящо, кратко и описателно.

Поощрения и Наказания:
1.За всяка одобрена статия авторите получават по 10 потребителски точки.
2.При натрупани 100 потребителски точки Авторът се издига в Доверен Автор, което му дава права да публикува статии без предварително да са минали модерация.
3. При публикуване на не-уникална статия, то тя ще бъде върната в статут „Работен Вариант“. Авторът в 7 дневен срок е длъжен да я преработи, така че статията да издържи проверка за уникалност. Ако авторът не направи това в срок, то тогава ще му бъдат отнети 50 потребителски точки.
4. При падане на потребителските точки под съответният минимум за даден ранг, той се отнема на потребителя и му се дава по-долен такъв. Например на Доверен Автор паднал под 100 точки, му се отнема ранга и му се дава ранг Автор. А на автор паднал под 0 точки, му се отнемат авторските права и той става обикновен идентифициран потребител.

Декларация за Поверителност

Ние разбираме, че сигурността на Вашата лична информация е важна. Моля прочетете текста надолу, за да се запознаете с Нашата декларация за поверителност. С посещаването на уебсайтовете на ИРГИ НЕТ, публикуването на информация или ползване на Нашите продукти, Вие се съгласявате с практиките и декларациите посочени в тази Декларация за Поверителност. Ако не сте съгласни с условията посочени в настоящата декларация за поверителност, вие не би трябвало да ползвате нашите услуги, още по-малко да публикувате лична информация на сайтовете на ИРГИ НЕТ.
Тази декларация за поверителност не засяга трети страни, над които ИРГИ НЕТ няма контрол.
Целите поради които събираме вашите данни са:
* Персонализиране и подобряване на качеството на обслужване на нашите клиенти.
* Да отговаряме на всякакви въпроси, които сте ни отправили чрез електронната поща.
ИРГИ НЕТ събира следните типове данни от вас:
А. Информация Предоставена от Вас:
Ние приемаме и съхраняваме всякаква информация публикувана от вас на нашите уебсайтове, като потребителско име, пароли, и-мейли и друга предоставена информация.
Докато ползвате нашите сайтове, вие може да настроите вашият профил, абонаменти, да изпращате лични съобщения, да търсите информация, да коментирате или предоставяте информация. Ние съхраняваме тази информация. Когато променяте предоставената от вас информация, ние обикновено запазваме архиви с предишна информация.
Вие публикувате информацията на собствен риск. Имайте в предвид, че не може да контролираме действията на други потребители, които биха се възползвали от информацията, която предоставяте.
Б. Автоматично събирана информация:
Ние получаваме и съхраняване различни типове информация, докато сме с връзка с вас. ИРГИ НЕТ може да събира и записва информация като логове от вашият браузър, включително IP адрес, информация от бисквитки, страниците които сте посетили и вашата съприкосновенност с други потребители на сайтовете на ИРГИ НЕТ.
Ние може да предоставяме информация на нашите партньори относно това какви са тенденциите в ползването на нашите сайтове, както и конкретни статистики относно посещаемостта на сайтовете ни.
В. Имейл Комуникация:
Ние може да получаваме информация, чрез HTML код, дали сте отваряли изпратени писма от ИРГИ НЕТ с новини или промоционални предложения. Ако не желаете да получавате електронни писма от нас, моля уведомете ни като изпратите съобщение на support@irgy.net с информация за вашият профил.
Г. Информация от Други Източници
С цел да подобрим нашето обслужване, ние може да придобиваме информация относно вас от други източници или трети страни. Придобитите информация може примерно да са данни за направени от вас поръчки на сайтове, на които ние сме ви препратили.
Относно „Бисквитките“:
Бисквитките са малка порция информация, която се записва от браузърът ви на вашият компютър. Чрез бисквитки събираме информация относно вашият браузър, както и колко често посещавате сайтовете ни, както и кои страници предпочитате. ИРГИ НЕТ не събира лична информация чрез бисквитки, както и не съпоставяме и комбинираме информацията придобита, чрез бисквитки с информацията предоставена от вас на нашите сайтове. Някои от нашите бизнес партньори могат да ползват бисквитки на нашите сайтове, например някои рекламодатели.
Вие можете да изберете да изтриете нашите или на трета стана бисквитки чрез опциите на всеки браузър. Това може да повлияе взаимодействието с наш или друг сайт.
Ще споделя ли ИРГИ НЕТ придобитата информация?
Ние никога не търгуваме и няма да търгуваме с вашата лична информация. Допустими са следните изключения:
* Бизнес Трансфери: В определени ситуации може да закупим или продадем уебсайтове или уеб базирани приложения. Обикновено в покупката или продажбата на тези сайтове и приложения са включени и базите данни с личната информация на потребителите. Когато продадем наш сайт, клиентът ще получи и принадлежащата към сайта база данни, включително и информацията за потребителите и потребителските профили.
Статии и Форум:
Информацията, която предоставяте в потребителският си профил или темите, които публикувате на нашите Уебсайтове, ще бъде записвана и ползвана от нас. Всяка лична информация предоставена доброволно от вас(в коментари, публикации, снимки, профил и т.н.) става публична и може да бъде записвана и използвана от трети лица.
Събира ли ИРГИ НЕТ лични данни от деца?
Нашите уебсайтове и услуги са предназначени за лица над 14 години. Ние не получаваме и записваме информация за лица ненавършили 14 години. Дори не позволяваме на такива лица да се регистрират в нашите сайтове.
Ако вие нямате навършени 14 години, моля не се опитвайте да се регистрирате или да изпращате ваша информация в сайтовете собственост на ИРГИ НЕТ. В момента, в който разберем че сме получили лична информация на деца под 14 години, ние ще вземем мерки въпросните данни да бъдат изтрити възможно най-бързо.
Ако смятате че сме записали информация на деца под 14 години, моля уведомете ни на contact@irgy.net
Възможни са промени в тази Декларация за Поверителност. Когато правим промени в настоящата Декларация за Поверителност, вие ще бъдете уведомени, чрез публикация в нашите сайтове или чрез съобщение по електронната поща.

Ако имате някакви въпроси, свържете се с нас на
Email: support@irgy.net
Поща: България, Благоевград, ул.“Крушево“ 7, ИРГИ НЕТ ЕООД
Когато се свързвате с нас, моля представете информация за вашият акаунт, като потребителско име и имейл, с който сте се регистрирали

Ограничение на отговорността

Екипът на ИРГИ НЕТ не носи отговорност за съдържанието и коректността на статии, които не са написани от екипа ни или за неправилно използване на съдържанието от трети лица. Когато ни бъде съобщено за такава статия, тя ще бъде премахвана по най-бързия начин.

Не носим отговорност за нарушаване на закона за авторските права, но ще окажем пълно съдействие на засегнат автор и ще предприемем всички необходими законови мерки срещу нарушителя. Ако имате подозрения за кражба на статия или неправилно използване моля пишете ни чрез формата за контакт.

„ИРГИ НЕТ” ЕООД си запазва правото едностранно да променя условията на настоящото Споразумение. Всяка такава промяна влиза в сила незабавно за всички потребители на сайта Bularticles.com.

Последна Промяна: 18 Юли 2012г.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *