Боровец – курорт, предпочитан не само през зимата, но и през лятото

Има курорти, подходящи за определени сезони. Но докато през зимата не може да се ходи на море и поради тази причина хората отиват на планина, то никъде не е казано, че през лятото също не може да се ходи в планински курорти. Даже напротив – голяма част от хората предпочитат планината за лятната си почивка.

Замисляли ли сте се лятото да отидете на почивка в Боровец? Ако не сте, е хубаво да го направите. Освен чистият планински въздух и по – спокойният наплив на туристи, има още една причина, поради която непременно си заслужава да дойдете – хотел „ЛИОН Боровец”. Този хотел, който функционира от декември 2004 г, наистина предлага добри условия. Освен това е разположен в центъра с известните ледени фонтани, и ако досега не сте ги виждали, сега имате чудесна възможност да го направите.

Обикновено планинските курорти са предпочитани за зимния сезон и това е напълно обяснимо, защото, както стана дума и по – рано, не е възможно да се ходи на море през зимата. Но планината далеч не е за подценяване – чистият въздух, спокойствието, красивата природа са все неща, заради които си струва да се отиде в планински курорт. Боровец също не е изключение – затова задължително елате на почивка в Боровец!

Много възрастни хора не могат да понасят огромния брой туристи по морето и прекарват повечето си летни почивки на планина. Това се прави също така най – вече и от хора, които живеят в морските градове. На тях със сигурност им е омръзнало от еднообразието всяка година и затова търсят различна обстановка. Така че вместо да почивате на море, както сигурно правите почти всяко лято, отидете на почивка в Боровец. И тук можете да имате незабравими мигове и вълнуващи изживявания. Планината спомага за хармонията между човека и природата!


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *