Протектори за смартфони

Трябва ли да поставим протектор на дисплея на флагман

Дисплеите на съвременните смартфони стават все по-здрави от година на година. В действителност, водещите производители на мобилни устройства създават телефони, чиито дисплеи вече са толкова устойчиви, че става истинско предизвикателство да бъдат надраскани или повредени.

Флагманите постигат уникално ниво на здравина на дисплея

Ако притежавате някой от флагманите на водещи марки, можете да сте спокойни, че имате в ръцете си устройство, което е способно да издържи дори на най-интензивна ежедневна употреба и да остане съвсем невредимо.

Нещо повече от това – дисплеят на нито едно от тези устройства няма да се повреди, ако случайно то бъде притиснато от ключовете ви докато стои в джоба на раницата например. Това е така, защото тези устройства се създават да бъдат наистина интензивно ползвани, а не пазени в кутия в някой шкаф.

До колко са защитени смартфоните

Протектори за смартфониНо докато съвременните мобилни устройства се създават така, че да са много здрави, все още никой не е създал телефон, който да е 100% неуязвим от издраскване, нараняване и поява на драскотини.

Според експертите в областта, устройствата са направени така, че да понасят добре ежедневното триене докато са по джобовете ни, в раницата на път за работа, както и при изпускане на пода у дома, където няма да се повредят от това, че са се ударили в паркета, дори и ако паднат по дисплей.

Проблемът е, че при проява на невнимание на улицата, мобилният телефон би могъл да падне на земята. Обикновено, ако устройството се удари в нормална асфалтова настилка от височината на джоба, това не би трябвало да създаде проблем.

Но какво ще стане ако тичате край брега, където има пясък, а устройството падне силно по дисплей върху покритата с песъчинки настилка? Някои от песъчинките могат да са с феноменална твърдост, която би могла да надхвърли дори тази на закаленото стъкло, а това вече е проблем.

В подобна ситуация не е изключено да се появят някои драскотини, които няма да попречат на ползването на телефона, но със сигурност ще повлияят на удоволствието, което изпитвате при гледане на видео от неговия дисплей.

Протекторите ще ви предпазят

Протекторите, особено когато са създадени специално за вашия модел телефон (разгледайте в MyTel.bg), са напълно незабележими. Те ще ви помогнат да използвате телефона си спокойно и без притеснение. Така ще бъдете спокойни, че устройството ви ще изглежда винаги оптимално добре, а ако протекторът се надраска, цената му позволява да бъде сменен без много да му мислите.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *