Сравнявайте различните сайтове за залози

Вие сте от хората, които обичат да правят футболни залози, прогнозирането на резултатите, броят на корнерите, тъчовете, головете и нарушенията, които ще са голмайсторите и така нататък кара кръвта ви да кипи. Ако вълнението и забавлението не са основната причина, поради която правите залагания, а целта е да печелите пари от това тогава никога не забравяйте основните правила. Ето някой от тайните на най-големите играчи, които печелят големите пари от големите онлайн сайтове за залози.
– Научете – разгледайте цялата налична информация за мачовете, за които сте решили да залагате.
– Анализирайте – никога не залагайте само на инстинктите си. Анализът на шансовете и възможностите на всеки един отбор и конкретен негов играч е от ключово значение
– Не изключвайте възможности – имайте нагласата, че няма такова нещо като сигурен мач. Топката е кръгла и е въпрос понякога дори на късмет в коя врата ще влезе. По-слаби отбори, определяни като аутсайдери не веднъж са побеждавали фаворитите, така че имайте го в предвид.
– Търсете по-добри коефициенти – ако при един букмейкър коефициента е прекалено нисък вижте какъв е при другите. Много ниските коефициенти в повечето случаи не си заслужават риска. Можете да търсите ниски коефициенти само ако играете система и искате да добавите „твърд“ мач, който да повиши печалбата ви. Единични мачове с нисък коефициент няма да ви донесат почти никаква печалба, затова ги избягвайте. Следете и за предлаганите букмейкърски бонуси, които ви дават невероятни възможности.
– Имайте контрол върху залозите – никога не залагайте пари, които не можете да си позволите да загубите.
– Задайте си като цел „печалба в дългосрочен план“ – бъдете търпеливи, приемете краткосрочните загуби. Никога не си позволявайте да се предавате на емоциите и да се опитвате да си компенсирате загубеното веднага.
– Бъдете дисциплинирани и със силен самоконтрол – установете свои собствени правила и цели и се придържайте към тях. Не се поддавайте на нервни изблици, те винаги са били най-лошият съветник в този бранш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *