Как да прекарате почивните дни: забавни идеи

Имате всички шансове да си починете добре и да се забавлявате през идващите почивни дни.

Съберете се с приятели

Вярно е, че през студения сезон човек не винаги иска да ходи по снега и пронизващия вятър. Изходът е – съберете приятелите си. Просто така, без причина. Още по-добре да измислим някаква причина: Нова година, рожден ден, нов епизод от любимия ви сериал.

Прекарвайте време с децата

Уикенд с деца е добър шанс да се върнете за кратко в детството. Отидете да гледате филм, играйте с него детска игра, в зоопарка, планетариума и други любими места на вашето дете.

Погрижете се за здравето си

Помислете какво бихте искали да промените в себе си, какво във вашето тяло ви доставя най-много неудобства, това, което лекарите ви препоръчаха преди това. И тогава можете или да отидете на фитнес, или да изберете упражнения за себе си.

Питие в любимия бар

Задачата е изключително проста: изпийте чаша бира или нещо по-силно в компанията на приятели.

Научете нещо ново

Големите градове са пълни с курсове и треньори, които могат да ви научат на всичко. И ако не искате да харчите пари за учители, можете да проявите търпение и да научите ново умение с помощта на ръководства от Интернет.

Подобрете интериора

А защо не пренаредите мебелите? Време е да промените нещо в този живот. А през уикендите просто има време да украсите дома си и да направите атмосферата по-комфортна.

Общуване с животни

Можете да отидете във ферма извън града, в зоологическа градина, да отидете в магазин за домашни любимци или просто да посетите приятели, които имат домашен любимец.

Направете нещо със собствените си ръце

Ръчно изработените предмети се оценяват много повече от произведените, особено в ерата на масовия пазар. Можете да започнете с поздравителни картички, сапун, свещи – всичко това не изисква никакви специални умения или специален артистичен талант.

Отпуснете се

А това означава повече от просто да лежиш на дивана цял ден. За качествена релаксация е по-добре да овладеете техниката на медитация или йога. Или, се  потопете в топла и ароматна баня.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *