Правила за Публикуване

Директорията е затворена само за доверени автори

Правила и Условия за Публикуване на Съдържание в Директорията за Статии BulArticles.com

Запознайте се с Условията за Ползване

Тъй като целим една качествена директория с висока тежест за оптимизация, нашите условия са по-строги от другите директории за статии. Но за сметка на това ви компенсираме с рекламно място в нашата директория за статии BulArticles.com . Първо разберете как да получите права за публикуване.

1. Уникалност на Съдържанието
Не желаем нашата директория да се пълни с дублирано или спиннато съдържание. За целта пишете уникални статии за нашата директория, като след публикуването им ги разпръсквайте и в другите директории за статии. Можете да проверявате уникалността на вашите статии, чрез инструмента Advego Plagatius, който е напълно безплатен и работи както с кирилски текстове, така и с латински.

2. Дължина на Текста и Изходящи Връзки
Минималната дължина на статиите трябва да бъде 300 думи. Позволяваме 2 изходящи връзки за първите 300 думи, след това за всеки нови 200 думи по 1 връзка. Т.е. ако вашата статия е от 500 думи, то може да поставите 2 +1 изходящи връзки в самата статия.

3. Качество на Статиите
Старайте се да пишете качествени статии. Това ще е само във ваш плюс. Статии с правописни, граматични, лексикални и т.н. грешки няма да бъдат одобрявани и публикувани.
Разделяйте статиите си на равни параграфи, така че да са удобни за четене. Може да променяте части от текста, като го удебелявате, подчертавате или накланяте.
Статии директно рекламиращи материали, продукти или услуги няма да бъдат одобрявани.

4. Правилата могат да бъдат променяни по всяко време.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *