Мисията невъзможна – избор на подаръци за жени

Жените и подаръците за жени са двете неща, които са най-трудни за разбиране от страна на мъжете. Макар и да са се примирили, че по отношение на нежния пол никога няма да имат какъвто и да е било успех в пълното му опознаване, то поне за подаръци за жени мъжете таят някакви надежди, че може и да се случи чудо и една сутрин те да се събудят и да могат вече с точност да определя какъв подарък и за какъв повод точно е подходящо да поднесат на своите половинки. Изобщо подаръците за жени хвърлят в смут почти всеки един представител на силния пол. Независимо колко усмихнати, търпеливи или спокойни да са които и да е било мъже, много малко от тях съумяват да останат такива след неудобния момент на купуване на подарък за любимата жена.

Няма представител на силния пол, който да не е преминавал през това унижение понякога, когато стои безпомощен в даден магазин и се надява на някакъв знак или чудо, което по възможност да се случи в близките няколко минути и да му помогне да избере перфектния подарък, без да се черви пред продавачката, на която няма как да обясни какво точно търси, поради простата причина, че и той не е много сигурен.

Подаръците за жени ни осигуряват една много добра тема за дискусия и разбира се ни позволяват макар и за миг и макар и за малко да се посмеем на някои от представителите на силния пол, които успяват да превърнат подбирането на дамски подарък от приятна емоция в ужасяващ и епичен момент. Има много жени, които ще потвърдят тази теза, давайки пример от своя личен архив, в който са били „изненадвани” в най-буквалния смисъл на думата и то определено не приятно от своите силни половинки, които са им поднасяли откровено ужасяващи, потресаващи и необясними подаръци.

По принцип подаръкът за жена е нещо, което е лесно за избиране, тъй като жената сама по себе си е много приказливо същество и в повечето случаи тя сама казва какво иска или от какво има нужда. Ако повечето мъже слушат по-внимателно своите половинки и имат способността да четат поне малко „между редовете” те няма да имат никакви проблеми по отношение на избора на подарък за жена, но както повечето пъти се случва представителите на силния пол „пропускат” през ушите си тези намеци и така сами се натикват в неудобната ситуация, когато се появят с напълно неподходящ подарък за жена на вратата.

Изобщо един подарък за жена може да стане повод за много смях, сълзи, ужас и приятни емоции… всичко зависи от това как мъжът ще изиграе картите си и дали ще съумее да направи своя избор така, че да направи подаръка си за любимата жена незабравим (но в положителния смисъл).

Коментари

Един отговор за “Мисията невъзможна – избор на подаръци за жени”

 1. Аватарът на Violet
  Violet

  В живота си, всеки ден, всеки миг, ние се борим!

  Животът ни е низ, от събития – някои успешни, други неуспешни.

  Срещаме трудности, преминаваме през различни перипетии, за да оцелеем и да стигнем там, за където сме тръгнали.

  Там, където, още в мига, когато сме се появили на този свят, вече сме знаели, къде отиваме.

  И въпреки всичко, ние знаем,че не трябва да се отказваме.

  Неуспехът в нещо, не означава,че сме се провалили. Всички гледаме филми, в които героят е успял и успява във всичко, без да има опция–провал.

  В реалният живот, обаче ние имаме правото на избор. Можем да изберем, дали да се борим и да продължим към върха или да се примирим с провала и просто да продължим да съществуваме.
  Можем да изберем да отидем да тренираме във фитнес залата или да си кажем, че сме достатъчно добри,за да не го правим и това да е поредното извинение.

  За мен изборът е само един. Това е, пътят към успеха. Независимо колко пъти съм се разочаровала и не съм успяла да постигна дадената цел, никога не бих си позволила да се откажа. Да се откажа да вярвам, да мечтая, да загубя смисъла, защото това неминуемо ще се случи, ако човек се предаде и се откаже .Тогава, това би означавало, че съм се провалила.
  Не мога да си го позволя, защото това е примера, който ще дам утре на децата си!

  А Вие???

  Възможността да сме тук, сега, в този час, в тази минута, на това място, това е шанс, това е един миг в живота, който никога няма да се повтори.

  Затова, живейте живота си, като един миг, бъдете неповторими и уникални, бъдете тук, на тази земя, на тази планета, и дайте най-доброто от себе си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *