мъжки гривни и бижута

Какъв е трендът при мъжките гривни за 2020

мъжки гривни и бижута

За никого не бива да е изненада, че мъжките гривни са все по-често срещан аксесоар, който попада в арсенала на господата. Чрез тях се изразява индивидуалност и стил, които говорят индиректно на околните. Те показват в какво настроение сме, как се чувстваме и дори дали сме на вълна общуване с околните. Несъмнено, символиката е от огромно значение.

Отдавна е в миналото схващането, че това е бижу, което се носи само от представителките на нежния пол. Точно обратното, те сякаш все по-съзнателно избират други украшения, чрез които да акцентират на красотата си. Според модните специалисти, мъжките гривни ще бъдат хит за 2020 година.

Мъжките украшения и гривни са модерни и разнообразни. Пред господата обаче стои въпроса на коя ръка е удачно да бъдат носени. Няма еднозначно мнение по този въпрос. Според някои блогъри и влогъри най-добре е да красят доминантната ръка, без значение дали това е лявата или дясната. Мнозина обаче не се водят от този съвет и сами избират.

Не е рядкост именно гривната да се окаже аксесоара, който придава завършеност на визията ни. Без значение дали носим дънки и тениска или чино панталон и риза – това бижу е финален щрих на нашия личен стил.

Ето кои ще бъдат някои от най-търсените видове за 2020.

Мъжки кожени гривни

Мъжки кожени гривни

Безспорно, това са едни от най-харесваните бижута за мъже. В повечето случаи са изработени от естествена кожа, понякога от изкуствена. Издръжливи са, макар и сравнени с някои други модели животът им да е по-кратък. Позволяват свобода по отношение на облеклото и внасят нотка на непринуденост. За това не малка заслуга имат и неутралните цветове, в които се произвеждат – черни, сиви, кафяви, тъмнозелени и прочие. Разбира се, това ги прави безспорно по-лесни за комбиниране с други бижута за мъже.

Характерно за мъжките кожени гривни е, че се носят по няколко наведнъж и обикновено в различни цветове. Най-много се харесват от тийнейджъри и младежи. Със сигурност ще останат голям хит и през 2020 година.

Мъжки златни гривни

Те могат да бъдат елегантен аксесоар, подходящ за бизнес средите. Идеално се съчетават с изчистени и едноцветни ризи.

Тези мъжки бижута акцентират върху силата на китката, придавайки й фина изтънченост. Голям плюс е, че могат да се носят заедно с часовник без да изглежда натруфено или грозно. Няма две мнения, че мъжките златни гривни са истинска класика, която ще се задържи като тренд и през тази година.

Представителите на силния пол могат да избират измежду огромно разнообразие на пазара. Плетката е важна, защото в нея често е скрита символика. Тя може да е по-ситна или с по-едри елементи, със закопчалка или без. Избирайки я, господата споделят повече за натурата си, както и за вкусовите си предпочитания. Става ясно дали избират по-удобни, по-красиви или по-нестандартни модели.

Мъжки сребърни гривни

Сребърните гривни за мъже са чудесно допълнение към ежедневното облекло на господата. Те са семпли и елегантни. Чудесно доказателство, че съвременният мъж може да носи каквито бижута му харесват, а не само часовник и сватбена халка. В наши дни носенето на подобни аксесоари е широко разпространено и прието.

Мъжките сребърни гривни са универсални. Те са уместни както при деловото облекло, така и в ежедневния спортно-елегантен стил. В първия случай може да се заложи на по-тънка и изящна плетка, докато във втория – на по-груба и тежка. Вариантите на дизайн са буквално безбройни. Не е рядкост да вървят в комбинация с някоя висулка. Например: котва, кръст, череп и т.н.

Мъжки гривни от стомана

И чрез тези мъжки бижута може да се демонстрира неповторим личен стил. Те са истински хит сред господата през последните години. Срещат се модели с елементи на текстил или в съчетание с мъниста. В никакъв случай не може да става дума за кич или прекаленост. Точно обратното, крайният резултат е автентична мъжка гривна от стомана, която е предназначена само за ценители.
Тези аксесоари за ръце понякога се продават в комплект с други мъжки бижута – пръстени, синджирчета за врата и др. По този начин може да се постигне още по-впечатляващ ефект, отколкото ако украшенията по тялото са само гривни.

Добре е да се търси баланса в ежедневното съчетаване на бижутата. Мъжете се справят все по-добре, като съумяват да изглеждат чудесно както през свободното си време, така и в работна среда.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *