Маркови парфюми – тайната на правилния избор

Изпитвате ли затруднения, когато трябва да си избирате нов парфюм? А доволни ли сте винаги от избора си? Ако отговора ви е отрицателен, тогава нека споделя с вас каква е тайната за правилния избор на маркови парфюми.
Първо, преди да посетите някои специализиран магазин за парфюми и козметика, трябва в къщи да си набележите няколко. Това ще ви помогне да тествате вкуса си, а също така и да не губите много време в магазина. Задължително тествайте парфюма, като го нанесете върху свивката на лакътя ви. Защо точно там? Много е просто, защото там аромата ще бъде предпазен от измиване докато вършите ежедневните си задачи. След като нанесете парфюма, изчакайте няколко часа и след това отново помиришете аромата му. Той може да избледнее или да се промени, но това е съвсем нормално, защото парфюма си взаимодейства с химията на вашето тяло. Измийте мястото със сапун и вода и да преминете към следващия. Освен това е добре да носите къси ръкави, за да има повече тест зони. Това ви дава възможност да тествате до 4 различни дамски парфюми – върху двете сгъвки на лактите и двете китки. Грешно е да нанасяте парфюм на шията ви или на гърба на ръцете, тъй като така ще объркате обонянието си и няма да можете в даден момент да различите четирите аромата.
В случай на нужда можете да помолите продавач-консултантите да ви помогнат, а вие можете да ги насочите като споделите с тях какви са вашите вкусови предпочитания. Ако ви харесват по-свежи и леки аромати, тогава те ще ви насочат към парфюми с цветни нотки, но ако обожавате силните и тежки ухания, тогава подходящи за вас са ориенталските и мускусните нотки.
В крайна сметка вие сами трябва да си изберете парфюма, които наистина ви харесва и ви кара да се чувствате, красиви, уверени и щастливи.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *