Gucci и Roberto Cavalli сезон 2017

modaНовата колекция от сезон пролет / лято 2017 на Gucci изглежда като калейдоскоп от фрагменти на мечти и фантазия, вплетени в луди идеи и измислени герои.

Нейният автор е творческият директор на модна къща Gucci, Alessandro Michele, а новата му колекция можем само да опишем с една дума – фантасмагория. В определен случай фантасмагория е дума от гръцки произход и означава – презентационни умения и други неща с помощта на оптични устройства.

Разбира се, че Alessandro Michel е воден от същият същия принцип при използването и при проектирането на модни аксесоари на световния моден бранд, с които еднозначно се допълват дизайните от колекцията пролет 2017. Разгледайте избора на чанти и изжерете нах0подходящата за вас на сайта на бранда за новата пролет / лято 2017 Gucci колекция. 

Колекция от чанти идва с модели с ярки флорални щампи и копринени панделки, вместо твърда закопчалка. За чантите са използвани в ярки цветове, огромни леопардови шарки и много блестящи детайли. Чантите от новата колекция на марката ни напомнят на декоративна хартия която служи за опаковане на коледни подаръци.

Изберете измежду многото модели в сайта на Гучи!

Ангелът на Виктория Сикрет Stella Maxwell играе главна роля в Boho фото сесията на италианската модна къща Roberto Cavalli. Снимки може да видите на сайта им.

Новата фото сесия на Roberto Cavalli пролет / лято 2017 се снима в атмосферата на Boho стила и перфектно отразява стила на пролетта и лятото на 2017 г. на италианската модна къща. Това е най-новата колекция на творческия директор Питър Дундас.

Модел Stella Maxwell, известен най-вече от пистата и от бранда Secret на Виктория, позира в пустинята в дълги цветни рокли, бродирани сака, горещи дънки с ярки модели и Boho туники. Моделът позира за дуото оператори Лука и Alesandra Морелия, а сесията е заснета в компанията на Йордания Барет, която носи широки ризи и панталони в нюанси от пясъчно.

Източник: https://e-alexandra.com/


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *