Практични и красиви макси блузи

Човек се посреща по дрехите, но се изпраща по ума се казва в една поговорка. Това определя и всеки да се старае да бъде с добър външен вид, красиво облечен. Макси блузите са добър вариант за пищните дами да комбинират и си сътворят желания тоалет. Това е дреха, която се характеризира със своята универсалност.

Правилно избраните макси блузи стоят добре на красивите дами, добре подчертават фигурата и същевременно прикриват някои недостатъци. При избора им трябва да се обърне внимание на някои фактори. Щампите не трябва да са големи, а да се предпочитат малките и нежни рисунки, както и пастелни цветове. Ярките и искрящи цветове не са подходящи за дамите с размер плюс. Не са желателни и лентите по диагонал, както и допълнителните елементи.

Майсторите дизайнери използват различни щампи и рисунки, които удължават фигурата и предават стройност на силуета. Например, вертикалните линии се използват често за да осигурят необходимата корекция. Избягват се хоризонталните линии, големите щампи и блестящите материи.

Важен фактор за макси блузите е и правилно избрания размер – малкият очертава всички гънки, а прекалено големия предава допълнителен обем. Дължината на блузата трябва да е съобразена с височината на дамата. За пищните дами не са подходящи къси изделия, а тези с по-нисък ръст могат да си позволят с по-голяма дължина. Пищните дами със закръглени бедра е по-добре да си изберат подходящата туника, която ще прикрива недостатъците.

За избора на подходящите макси дрехи, включително и за макси блузи допринася предлаганото разнообразие в търговската мрежа и онлайн магазините. Голямо е цветовото разнообразие, както и моделите на класическите бели блузи. Всички представени модели отчитат особеностите на фигурата на закръглените дами. Моделите с дълбоко деколте подчертават представителните и съблазнителни пищни гърди. Моделите с V-образно деколте, свободната кройка могат да прикрият излишните сантиметри и да акцентират върху привлекателните форми.

Пазаруването онлайн е много практично и спестява много от така ценното време. Пищните дами са защитени от погледите на понякога досадните продавач-консултанти. Каталозите с красивите снимки на предлаганите модели макси блузи могат да задоволят интересите и на най-претенциозните дами. Всеки каталог съдържа и подробно описание на предлагания модел – размер, цвят, материя, цена, което позволява изборът да бъде лесен и приятен.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *