Бус под наем – най-доброто решение, когато пътувате в група

Независимо дали сте наели вила край морето през лятото с още едно или две приятелски семейства, дали сте запланували да пътувате с близки и роднини към летището или пък сте организирали студентско парти в планината за 8-ми декември, едно нещо е сигурно – ще се нуждаете то транспорт до мястото, което е цел на вашето пътуване.

Помислете за икономичен вариант

Когато сте голяма група от хора, определено ще ви излезе много по-икономично да пътувате заедно със своите приятели, споделяйки транспорта до набелязаната дестинация.

Това ще бъде в пъти по-практично, вместо всички да харчите за гориво по отделно, да плащате за таксита или пък за винетки, в зависимост от това с какво разполагате или не разполагате и според повода.

Идеята да наемем бус – заслужава ли си

Когато пътувате с група, идеята да наемете мини бус може да е доста добро решение, тъй като е за предпочитане да имате наличен удобен транспорт за всички, участващи в събитието (вижте на SofiaRentACar.bg).

Това важи във всякакви случаи, но е особено добър вариант, ако някой от членовете на вашата група има специални потребности, или е възрастен, или трудно подвижен, или ако пътува с малко дете, с повече багаж или поради друга причина.

Изберете сериозна фирма и модел бус, който ще ви свърши работа

Първата стъпка е от изключително голямо значение и тя е да наемете буса от реномирана фирма, на която имате доверие. Така може да се гарантира, че всичко ще протече гладко.

Когато откриете кола, която отговаря на вашите нужди, обърнете внимание дали тя ще може да побере целия багаж, който планирате да вземете (ако пътувате с деца, багажът е голям проблем).

Освен това, трябва да помислите и за това кой ще шофира колата (може да е най-добре шофьорът да я наеме, а вие да му възстановите солидарно сумата, тъй като в повечето агенции се отбелязва конкретно лице, което ще шофира).

Помислете добре и огледайте буса, като се уверите дали всичко по него е наред. Многократно сме чували за разкази, в които хора са нели кола с дефект, а после са държани отговорни за това, че са причинили щета, която всъщност е от преди тях.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *