снимка на стенд за дюзи

Стенд за дюзи

За какво служат стендовете за дюзи?

Стендовете се използват за извършване на тестове след почистване, ремонт или рециклиране на дизелови дюзи. С тяхна помощ може да се разбере дали дюзите функционират правилно, и ако не – къде може би се крие проблемът.

В София Дизел Център извършваме пълна, детайлна проверка на комън рейл дюзи с помощта на съвременни и иновативни стендове. Работим с комън рейл инжекторите на Bosch, Siemens, Continental, Delphi.

При нас можете да разчитате на пълна и качествена проверка на дизелови дюзи и почистване на всички работни елементи на стенд с тест по изисквания на производителя.

Стенд за дюзи

В София Дизел Център осъществяваме също и генериране на калибриращи кодове с помощта на стенд за дюзи от последно поколение.

снимка на стенд за дюзи

При нужда от частични ремонти на дизелови дюзи, заповядайте в най-модерния дизелов сервиз в България – София Дизел Център. При нас работят най-опитните специалисти и инженери, които ще се погрижат всички проблеми с горивната система на Вашия дизелов автомобил да изчезнат!

При спешна нужда можем да свършим работа дори в рамките на деня на изключително изгодни цени!

Ако сте клиент извън София, не се притеснявайте – можем да помогнем с качествена, прецизна работа по дизеловата дюза, защото работим с куриери до всяка точка на страната. Получаваме и изпращаме отремонтираната дюза до Вашия адрес или офис на куриер с гаранция за качествен ремонт.

Какво трябва да знаете за комън рейл инжекторите

Инжекторите с високо налягане предлагат значително повече предимства пред обикновените дизелови системи като в това число влизат значително подобрена производителност, намалена консумация на гориво, осезаемо по-тих двигател, по-ниско ниво на вредни емисии и др.

Но за да се възползвате от всички тези предимства е важно да поддържате инжекторите си в изправно състояние.

Забележите ли нестандартни промени, било то в отделянето на вредни емисии или работата на двигателя, може би имате нужда от почистване на дюзите. Не е изключена и повреда в дизеловите дюзи. За да сте сигурни, обръщайте се винаги към надеждни сервизи, където могат да Ви консултират и предложат адекватно решение още на момента!

Спестите си време и нерви в търсенето на такова! Ако имате съмнения за повреда в работата на горивната система на дизеловия автомобил, потърсете веднага нашите специалисти в София Дизел Център. Имайте предвид, че проблемите с горивната система съвсем не са за подценяване, тъй като могат да доведат дори до повреда в работата на двигателя. А стигне ли се дотам, вероятно знаете, че ремонтът ще Ви струва доста, доста солено, ако въобще има смисъл от такъв в подобни моменти.

Какво е код на инжекторите?

След като вече се запознахте с функцията на стендовете и комън рейл инжекторите е време да Ви запознаем с кодирането на дюзите.

Код за инжектор или код за калибриране се програмира в ECU с цел точна комуникация и контрол на инжектиране. За да се оптимизира разхода на гориво и неговата ефективност, производителите на автомобили са били, меко казано, принудени да създадат така наречения код. Той помага да оптимизирате горивния разход, което се отразява и върху работата на двигателя.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *