Рибено масло Pristine – естествената хранителна добавка

Предполагам сте чували, че рибеното масло Pristin е много полезно за здравето, но може ви не сте наясно кое точно му е полезното и дали вие можете да го приемате без проблем. Затова и в този материал ще се опитаме накратко да ви запознаем с някой от основните ползи от рибеното масло, а вие сами ще решите дали да започнете да го приемате или не.
Преди да започнем да говорим за ползите от маслото от риба ще кажем, че рибеното масло Пристин се добива от перуанска аншуа, сардина и тихоокеанска скумрия и съдържа Омега – 6 и Омега – 3 мастни киселини.
Най – голяма полза от рибеното масло имат хората, страдащи или податливи на сърдечно – съдови заболявания, тъй като маслото от риба значително намалява риска от инфаркт и инсулт. Рибеното масло има свойството да прочиства натрупаната плака по артериалните стени, с което се намаляват натрупванията и съсиреците по артериите, а тъкмо те са основната причина за инсулта и инфаркта.
Съдържащите се в рибеното масло Pristin Омега – 3 мастни киселини спомагат за намаляването на болките при възпаления и облекчават болките при заболявания като артрит, цистит, простатит и други.
Редовния прием на рибено масло ще ви избави от депресията, ще засили концентрацията ви и ще подобри работата на мозъка ви.
Много добро влияние върху безпроблемното протичане на бременността оказва рибеното масло, тъй като неговия прием намалява риска от преждевременно раждане, предпазва от следродилна депресия, улеснява обмена на кислород и хранителни вещества между майката и детето и т. н.
За много двойки, които имат проблеми с плодовитостта тъкмо рибеното масло Pristin може да им помогне, тъй като изследванията показват, че безплодието до голяма степен е свързано с минималната консумация на рибни продукти. Маслото от риба и съдържащите се в него Омега – 3 мастни киселини подобряват хормоналните нива, балансират хормоните и увеличават притока на кръв към матката, което значително увеличава шансовете за зачеване.
Изключително голям е процентът на жените в менопауза, които страдат от остеопороза. Приемът на рибено масло намалява риска от това заболяване, а при наличие на остеопороза значително облекчава състоянието на болните.
Рибеното масло Pristine намалява нивата на холестерол в кръвта, като по този начин подобрява работата на сърцето и предпазва от заболявания на сърдечната система.
Колкото и да говорим, няма как да разкажем за всички ползи от рибеното масло, но е важно да знаете, че то може да ви помогне не само за изброените, но и за още много други заболявания и да ви предпази да изпаднете в депресия, нещо което доста често се среща напоследък.
Всеки сам решава дали да увеличи приема на риба и рибни продукти или да приема концентрирано рибено масло Pristin на капсули, но ако решите да опитате рибеното масло, преди да започнете неговия прием се посъветвайте с лекар. Досега не са открити противопоказания и рибеното масло се препоръчва както за деца, така и за възрастни, но консултацията с лекар или с един от най – големите доставчици на рибено масло Пристин http://pristinebg.com няма да ви е излишна.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *