Как да удължите мъжката ерекция?

Всички сигурно сте наясно с това, че мъжката ерекция е следствие от напълването с кръв на главичката на пениса, като така той застава в изправено състояние и съответно се уголемява. Паричните да получавате ерекция могат да са две, тоест умствена или физическа симулация на половия ви член, като разбита се това може да е комбинация и от двете.

Стимулиране на мъжката ерекция може да стане много лесно и с помощта на сексуалните фантазии, с които обаче мъжете често прекаляват, защото друго си е око да види, ръка да пипне, както се казва в народа. Често срещан проблем при много мъже е бързата еякулацията, поради което много от тях развиват комплекси, което реално само задълбочава проблема. Понякога причините за това един мъж да свършва бързо е липсата на енергия, но това може лесно да се изправи и да удължите мъжката ерекция. Ето защо е много важно да се храните здравословно, за да имате сили за активни маратони в леглото с половинката ви. Друго решение на проблема са така наречените каучукови пръстени за пенис, които се слагат в основата им и така се спира притока на кръв, тоест се удължава ерекцията. Разбира се, че можете да се доверите и на различни гелове или медикаменти, но тук е важно да внимавате и преди това да се консултирате с доктор. Добре ще е и да намалите цигарите и алкохола, за да можете да водите отличен полов живот и да не страдате от проблеми с бързата еякулация.

Не пренебрегвайте и упражненията като коремните преси, тъй като така укрепвате мускулатурата си, което също спомага отчасти за удължаване на удоволствието от секса. Удобното разположение по време на половия акт играе роля и тук, тъй като колкото и да ви се иска не можете да промените законите за гравитацията. В заключение ще добавим, че според редица сексолози честото мастурбиране може да доведе до нарушаване на мъжката ерекция.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *