лечение в чужбина

Лечение в чужбина, Германия – водеща дестинация в медицинския туризъм

Защо все повече хора избират Германия, за да лекуват своите заболявания? Безспорно медицинското обслужване, неговото качество и надеждност, е най-доброто в Европа. Немската медицина цели използване на най-новите технологии за диагностиране и лечение. То непрестанно представя нови, иновативни методи, които позволяват по-успешна борба с тежки заболявания като рак. Специалистите, лекари с дългогодишна практика и множество специализации по цял свят, боравят с най-модерното оборудване, познато на света.

Ежегодно в Германия пристигат над 70 000 пациенти от цял свят, което я поставя в челните места за предпочитани дестинации на медицинския туризъм. Нейното здравеопазване е считано за най-доброто в Европа.

Лекарите, работещи в немските медицински заведения, преминават през голям брой семинари и обучения преди да започнат да работят като практикуващи лекари. Стандартът, който се поддържа в университети, където се изучава медицина, е на изключително високо ниво, което гарантира, че само най-добрите ще отговарят за вашето здраве. Германия осигурява 380 практикуващи лекари на всеки 100 000 граждани, което предотвратява липсата на експерти и улеснява бързото лечение на пациентите.

Всяко медицинско заведение в Германия е сертифицирано и подлежи на контрол на службите, които отговарят за качеството на услугите, които то предлага. Най-големият производител на медицинско оборудване е немската компания „Сименс“. Не е случайно,че немските клиники разполагат с най-съвременна апаратура в света. Технологии като киберножа позволяват премахването на туморни образувания с най-голяма прецизност. Този инструмент се предлага в едва 160 клиники по целия свят. Клиниките разполагат и с така наречения петскенер, чрез който се откриват ракови заболявания много по-лесно, а пациентите са изложено на 80% по-малко радиация. Едва два такива са достъпни в България, което може да попречи за бързото откриване на тумора и ефикасното му лечение.

Традиционната медицина е комбинирана с алтернативни начини за лечение. Болниците в страната предоставят експерти в сферата на психологията и терапевтиката, които улесняват престоя в клиниките и възстановяването на пациентите.  Германия разполага с повече от 350 спа центрове. В тях пациентите могат да открият отличен начин за рехабилитация, чрез масажи и бани в минерални извори.

В сравнение с други популярни дестинации за медицински туризъм, цените в Германия са малко по-високи, но високият стандарт и качеството на лекарската помощ, която специалистите в немските медицински заведения ще ви окажат, е гарантирана. По-евтини, алтернативни дестинация са Турция и Израел.

Преди да решите да заминете на лечение в друга държава е важно да се консултирате с експерти в тази сфера. Научете повече за вашето лечение в чужбина от Бридж Медикал, коите ще осигурят мост между вас и най-престижните клиники в Европа и света.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *