Завършете туризъм в софийски колеж

Софийският колеж по туризъм „Св. Ариадна“ предлага обучение по различни специалности включително туризъм, мода и дизайн, компютърни технологии, анимация и редица други. Завършването на колежа ви гарантира титлата специалист в селектираната от вас област, а след това имате възможността да продължите образованието си в Нов български университет, Варненския свободен университет и Европейски колеж по икономика.

Колеж по туризъм „Св. Ариадна“ предлага и бакалавърска програма заедно с НБУ. Тя ви дава право да учите висше образование по избраната специалност. Според предмета, който сте избрали се определя и времето за обучение, което най-често варира между две и три години.

Профил туризъм е най-желаната специалност у нас, тъй като работещите в тази сфера са добре платени и имат шанс за добра кариера както в България, така и зад границата. В колеж по туризъм „Св. Ариадна“ вие ще учите мениджмънт в туризма, управление на хотели, организаторска дейност и други акценти от туристическия бранш.
Нашият софийски колеж се слави с интелигентните си преподаватели, добре оборудваната база и дипломите, които важат у нас и в Европа. Завършилите тук могат да продължат образование в Австрия и Германия или Италия и Испания решението разбира се е само ваше.

Все повече колежани пускат молби за кандидатстване, тъй като знаят, че подготвяме кадри за реалния живот. Докато другите само обещават, че ще направят от вас специалисти, ние действаме посредством модерни методи, оборудване и най-вече голямото ни желание да ви направим конкурентоспособни на трудовия пазар.
Образованието е най-важния етап през новото време и именно то ни храни и учи да бъдем добри.

Елате в нашия колеж по туризъм и се сдобийте с нови знания, които със сигурност ще ви помогнат.Ние гарантираме високата производителност на обучителните ни програми включително и бакалавърските, така че ви остава да се уверите във всичко казано с очите си. Направете го на нашия уебсайт svariadna.com. До скоро виждане и успехи!


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *