Видове кетъринг услуги на Events Factory

  1. Събитиен кетъринг- предлага доставянето на храна и напитки, както покривки, обзавеждане или друго необходимо оборудване за организирането на специално събитие. Изборътна отлична храна и напитки са предпоставка за успешното събитие. Всяка фирма за кетъринг предлага огромен избор от храна и напитки, в зависимост от характера на събитието, независимо какво е то. Освен за предоставянето, фирмата се грижи и за приготвянето на храната, както и за нейното сервиране. Храната винаги трябва да бъде поднесена по най- атрактивния начин, за да впечатли гостите. Фирмата за кетъринг Events Factory предлага още декорация, музика и аранжиране, за да може гостите да се бъдат доволни и щастливи. Събитийният кетъринг е най- популярен при случаи като сватба, годишнина, рожден ден, дипломиране, корпоративно събити , представяне на нов продукт или бизнес среща.
  2. Организиране на коктейли- коктейлът е най- социалния вид кетъринг, където гостите не седят, а стоят прави до високи маси и се сервират кетъринг хапки, комбинирани с различни видове напитки. Предлагат се най- различни видове хапки. Тук приборите са ненужни.
  3. Организиране на корпоративни събития- те са по- различни от частните, тъй като повечето компании работят със строги бюджети и кратки срокове.
  4. Организиране на частни събития- това са рождените или именните дни, юбилеи и други семейни празненства. Много голяма част от тях са особено специални, тъй като се случват само веднъж в живота- като сватбата или абитуриентския бал например. Затова и тържествата са специални и трябва да останат незабравими. В такива случаи фирмата за кетъринг Events Factory предлага вкусни и творчески решения или избор от места или други по- специални опции, за да бъде вашето събитие наистина специално.
  5. Сватбен кетъринг- един от най- важните дни в живота на всеки. Кетъринг фирмата Events Factory помага за организирането на перфектната сватба, за избора на място, за дизайна, за избора на менюто, на музиката и всичко необходимо, за да остане един незабравим спомен както за вас, така и за гостите ви.
  6. Организиране на абитуриентски балове- може да се организира гала вечеря или само се достави храна, както и различни допълнителни кетъринг услуги по ваше желание.
  7. Доставка на храна за събития- една от най- разпространените услуги е доставката на различни видове храна, както и кетъринг хапки.
  8. Доставка на кетъринг оборудване- абсолютно всичко, което ви е необходимо за организирането на дадено събитие.

Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *