Регистрация на фирма

Регистрацията на фирма в интерес на истината беше улеснена в последните 4-5 години. Това и не е така сложна операция доколкото се знаят всичките стъпки и всичко, което трябва е необходимо да се приготви и трябва да се направи предварително като документация за да не ни връщат на гишетата.
Въпреки че за регистрация на фирма по стъпките са доста улеснени времето все още е проблем за почти всеки от нас. Много от хората които са с намерение да открият нов бизнес или нова компания за вече свъществуващ бъзнес т.е. най-често за негово разшияраване в нова област т.е. нова дейност се сблъскват с голям недостиг на време както за приготвянето на тази „купчина“ от документи така и за чакане на гишетата от администрацията. Да бъдем реални и придвижването от едно на друго място особено в София си е голям проблем с всички тези задърствания.
Административните процедури за регистрация на фирма доста често могат да ни „късат“ нервите и да ни ядосат че сме изминали 2-3 а по някога и 4-5 часа в чакане вместо за това време да вършим нещата пряко свързани с нашият бизнес и дейността, която развиваме.
Затова по отношение на регистрация на фирма особено в последните 3-4 години се съзададоха много фирми които са специализирани по отношение на регистрацията на фирми, а има и много счетоводни къщи и адвокатски кантори които извършват тази услуга.
Всинаги е най-добре да се обърнем към специалисти, защото компаниите извършващи паралелно няколко дейнсти могат да се окажат доста заети и съответно това да „допринесе“ неблагоприятно т.е. значително да се забави услугата, която я изискваме и която ни е необходима, а почти на всички ни е „спешно“ необохдима.
От този аспект похарчентите 100-200 лева означават много повоче поради спестенето врема когато можем да разработваме нови неща свързани с нашият бизнес.
Затова не се колебайте и изберете специалисти като Емпреси ЕООД и питайте всичко което Ви интересува.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *