Частна Детска Ясла София

Хиляди родители се питат и чудят как да осигурят грижи за детето си или децата си докато те са на работа и са натоварени с ежедневните проблеми и задачи. Особено в София родителите са подложени на нечовешки изтезания и методи във връзка с осигуряването на места в детските ясли и градини на обществената система. Тази обществена система тъне в проблеми от години и трагично е, че много детски ясли и градини са далече от надминаването на проблемите, с които се сблъскват.

Не всички успяват да се „преборят“ даже и с методите на мито и корупция т.е. така наречени своевидни „дарения“ или „подаръци“ към детската градина или детската ясла за да могат да запишат детето си, защото много други родители принудени на същите „действия“ са го направили това преди тях и просто казано не остава никакво място за неговото дете.
Не всички родители имат поне 1 баба или поне 1 дядо „на разположение“, който да поеме грижите за детето докато родителите са на работа.

Късното работно време до 18:00 часа – по договор, а на практика винаги повече изисква постоянно тичане до детската ясла да се „успее“ да се стигне и да се вземе детето на време.
Избегнете цялата тази лудница и я заменете с истински и адекватни грижи за вашето дете в частна детска ясла София. Тук няма „да се срещнете“ с изброените проблеми – няма да чакате за прием няма да се тревожите ако закъснявате от работата защото детската ясла Аладин има работно време до 20:00 часа.

Тук за дете Ви се грижат професионалисти в адекватни материални условия и е осигурено всичко необходимо на вашето дете, добра материална база, приятен престой и усмихнат персонал, адекватна храна, сън и много игри съответни за неговата възраст.

Затова не се колебайте повече и доверете грижите за Вашето дете в наши ръце, ако искате то да бъде истински щастливо, а Вие да бъдете спокойни родители.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *