Не отлагайте смяната на щрангове


Всеки, който има проблем с пукнати тръби или непрекъснато се запушват каналите е наясно защо трябва да се стигне до смяна на щрангове. Старите метални тръби, от които са направени тръбопроводите, са корозирали и това е причина за всички проблеми с топла и студена вода, и канализационната система.

Не отлагайте смяната на щрангове, защото може да има много сериозни неприятности. Не се знае кога тръбите няма да издържат и да се наводни жилището ви и на съседите под вас. Старите щрангове не ви позволяват и спокойно да си изкарате почивката. Причините, които налагат смяна на хоризонталните и вертикални тръби са много и за това трябва този ремонт да се осъществи. При смяна на старите тръби от абонатната до последния етаж ще има нормална вода, топла и студена, а канализационните тръби ще са в нормално за ползване състояние. Това ще позволи отпадните води да се оттичат без да се задържат от всякакви натрупвания.

За тази отговорна смяна на щрангове е необходимо да се ползват професионалисти с много опит, за да бъде ремонта направен качествено. Специалистите ще преценят всеки щранг с какъв вид тръби да бъде заменен – полипропиленови или пластмасови. Основно се използват тръби от полипропилен – това е материал с много добри качества. Тръбите са с гладка повърхност, леки и удобни за работа, имат дълъг срок на ползване и най-важното е, че не корозират. Така вътрешността им е чиста и гладка, а пукнатини не се получават.

При смяна на щранговете за цялата кооперация или входа цената е по-ниска в сравнение, ако всеки реши сам да си прави този ремонт. За смяната на хоризонталните и вертикални щрангове е необходимо решение на общото събрание на собствениците, защото щранговете са обща собственост. Резултата от смяната на щранговете ще бъде много добър, защото от абонатната до тавана ще бъдат поставени нови тръби.

Работниците от фирмата за ВиК услуги ще приключат навреме работата и без вода входа ще остане за малко. Наред с новите тръби ще се поставят и нови спирателни кранове, които улесняват работата при необходимост. Всички стари тръби и строителни отпадъци ще бъдат извозени на сметището. За вас остава само да се радвате на това, което сте постигнали – спокойствие и комфорт за семейството си.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *