За добрите условия във входа – професионален домоуправител


В големите жилищни сгради общата собственост се нуждае от постоянни грижи. За това трябва да има отговорен човек, който да умее да организира собствениците при всяка нужда. Това се постига с ползване услугите на професионален домоуправител.

Фирмите, които предлагат професионално управление на етажната собственост разполагат с добре обучени професионалисти, които много добре боравят със закона за етажната собственост. Това дава възможност всички проблеми в кооперацията да се разрешават бързо и законосъобразно.

Професионалният домоуправител осигурява чистота на стълбище, мазе, поддържа изправен асансьора, плаща всички общи сметки – ток, вода, асансьор. За добрата работа допринася и факта, че тези професионалисти са не само информирани в различни области, а и проявяват инициатива за различни начини на освежаване на обстановката. Често може да видите украса във входа по повод на празник – Коледа, Великден или просто да вие весело.

За да се ползва услугата професионално управление е нужно решение на общото събрание на собствениците във входа. Тази услуга, естествено се заплаща и всеки собственик трябва да внася ежемесечно определената за тази цел такса. Преди да се подпише договор с някоя фирма е добре да разгледате в интернет различните предложения. Вижте какви услуги са включени в предложените пакетни цени.

Ползването на професионален домоуправител ще допринесе за създаване на приятни за съвместен живот условия във вашия вход. Всички възникнали проблеми ще се решават навреме и законосъобрано. Междусъседските разправии ще се възприпятстват по справедлив начин. Този външен човек е безпристрастен и това му дава възможност точно да приложи закона за етажната общност и същевременно да следи за спазване на правилника за вътрешния ред. Това ви осигурява приятна почивка и хубав сън без излишни шумове, висока музика или ремонти по всяко време.

Особено внимание се обръща на поддържането на общата собственост. Платеният домоуправител предлага на общото събрание най-неотложните ремонти, избира фирма. След решение на собствениците се започва ремонта, който се следи и приема от професионалиста.

Предимствата от ползването на професионален домоуправител са много. Те се дължат преди всичко на това, че този човек работи само за вас, защото за това получава заплата. Така вашите проблеми се решават и вие имате нормални условия за ползване на общата собственост.


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *