Баджове СОМАХА С

Баджове и табели – ползи

Атрактивните баджове несъмнено привличат погледи. Те могат да бъдат с различен дизайн, могат да бъдат от различен материал, но винаги съществуват ползи от тях. Баджовете могат да бъдат използвани не само в бизнеса, но и при важни събития и срещи. Безспорно, те трябва да бъдат създадени професионално, в противен случай рискувате отрицателни ефекти. Експертите от фирма СОМАХА С ЕООД, която е утвърдена компания за произвеждането на баджове, ще ви гарантират качество и бързина.

Баджове и табелки

Трябва да вземете някои неща под внимание преди да ги поръчате. Помислете за какво искате да ги използвате. Баджовете могат да се окажат много полезни при провеждането на големи срещи и събития. Чрез тях, участниците много по-лесно ще се запознаят един с друг и комуникацията ще се улесни. В тези случаи, баджовете трябва да имат изчистен дизайн. Задължително е да бъде изписано първото име на човека, на когото принадлежи баджът. То трябва да се чете лесно и да бъде достатъчно голямо, за да се вижда поне от 5 метра. Добре е да бъде и изписана фамилията и евентуално фирмата, за която работи даденият човек. Трябва да съобразим и начина, по който ще се закача баджът. Стандартните са с безопасна игла, но те са най-лошият избор. Иглата може да увреди скъпа дреха и да създаде неудобство на този, който носи баджа. Препоръчва се баджът да е с магнитно закопчаване. Тези баджове се слагат лесно и не увреждат материали на дрехи като коприна или кожа.

Ако решите да снабдите служителите във вашата фирма с баджове трябва да вземете под внимание и някои други аспекти. Баджът служи и за отлична реклама. Поставянето върху него логото на бранда, което трябва да бъде лесно разпознаваемо и видимо, ще ви осигури една функционална и ефтина реклама. От ползва ще бъде лазерното гравиране на баджовете, което повишава тяхната детайлност. Материалът също е важен, ако искаме те да запазят вида си по-дълго време.

Баджове и табелки от СОМАХА С ЕООД.

„СОМАХА С“ ЕООД

Адрес: гр. Пловдив, ул. Отец Паисий 2

Тел.: +359 32 626 673


Публикувана

в

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *