Нискотарифните авиокомпании За или против пътуване с тях?

Колкото по-евтини самолетни билети предлага една авиокомпания, толкова повече я харесвате. За хората, които пътуват за удоволствие и искат да видят колкото се може повече непознати места, цената би трябвало да е основният фактор при купуването. На тях им трябват наистина евтини самолетни билети. Поради тази причина те естествено са винаги „за” пътуването с лоу кост компании.

Против: полетите на нискотарифните компании не винаги са в удобно време.
За: горното твърдение е абсолютно вярно, но ако не пътувате по работа, а за удоволствие, това е малък проблем. Можете да съгласувате нещата така, че да пътувате с евтини самолетни билети и в същото време, когато пристигнете да имате удобен транспорт до града и място, на което да се настаните. Всичко е въпрос на добра организация. Другият вариант е да подходите авантюристично – знаете къде отивате, знаете, че кацате през нощта или рано сутринта и ще решите на място какво ще правите.

Против: полети на нискотарифните компании често кацат на летища, които са доста отдалечени от града.
За: именно това е една от причините да предлагат евтини самолетни билети. Просто проверете какъв транспорт стига от летището до града. Обикновено имате поне две опции – влакче/метро или автобуси, които минават в определени часове и спират на определени места в града. Кои точно отново можете да разберете предварително. Обикновено описанието на маршрута им е публикувано на сайта на летището. Вашите евтини самолетни билети си остават на много по-ниска цена от обичайното дори, когато добавите към тях сумата за автобус до града.

Против: в самолетите на нискотарифните компании храната и питиетата се заплащат.
За: толкова ли е важно за вас да получите салата от замразен грах и препечена пържола заедно с чаша вино? Полетът ви вероятно е не повече от два – три часа. Можете спокойно да пропуснете храненето в самолета. Не е ли по-важно, че ще стигнете там, където искате с много евтини самолетни билети? Така вместо да давате пари за самолетен билет с екстри, ще имате средства за по-добър хотел или по-дълъг престой.

Полетите на нискотарифните авиокомпании са една добра възможност за вас. Помислете само колко много непознати градове и улици можете да откриете. А това е най-важното. Заложете на евтини самолетни билети и добра организация или приключенски дух. Останалото са подробности.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *