Какво предлагат хотелите в Слънчев бряг за летните почивки

slanchev_bryagНаправихте ли списък на вещите, от които ще се нуждаете за престоя си през този летен сезон? Тази година, по данни на данните на Българската асоциация на туроператорите, броя на резервациите за почивки по Черноморието са се увеличили с 30 %.

Без да изостават от изискванията на туристическия бранш за качество на обслужването, атрактивни цени и още по-богати традиции в посрещането на своите гости, топ хотелите в Слънчев бряг ви приветсват с „Добре дошли!”. Само сега, посетителите могат да се възползват от неустоимите пакетни предложения за цялото семейство, които включват частични отстъпки при настаняването на подрастващите, а в някои случаи и изцяло безплатни нощувки за деца до 12 години. Гостите могат да разчитат на топло посрещане, индивидуално отношение към специалните им нужди, особено при хората в неравностойно положение, за които са пригодени стаи, изцяло съобразени със състоянието им.

Туристите  ще останат очаровани и от ексклузивните пакети за спа процедури в уелнес центъровете към хотелите, тъй като специалистите са ги изготвили според проблемните зони при нея и при него. За отличната фигура на дамите се препоръчва лимфодренаж с антицелулитен ефект върху бедрата или корема, а за мъжете грижите изискват терапия с кал от Мъртво море, защото ще тонизира кожата им. Всички гости могат да оценят преимуществата на сауната при наличието на респираторни и ревматоидни заболявания. Затоплящото действие на парата повишава още съпротивителните сили на организма. Разбира се, терапевтите съветват хората със сърдечни оплаквания да не се излагат на температури над 70 градуса, а да ползват умерената среда на тепидариума, където горещят въздух не надвишава 37 градуса.

За любителите на активните забавления, хотелите предлагат неустоимата топ оферта – безплатен достъп до аква съоръженията през целия престой на отпочиващите. На разположение са още игрища за волейбол, баскетбол и футбол. Посетителите могат да практикуват още мини голф и тенис на корт, с помощта на инструктор. Топ хотелите в Слънчев бряг следват успешно опита на чуждестранните си партньори и в грижите за най-малките представители, затова към комплексите се поддържа амфитеатър с анимация на открито. Това зрелище ще остави децата изключително очаровани, докато родителите се възползват от фреш бара със свежи напитки около басейна. В комплекса работи и търговски център, където дамите да се отдадат на шопинг терапия.

Представата за почивка на морето включва пълен релакс, голяма доза настроение и още повече емоции. Тенденциозно гостите се възползват от алтернативното решение да съчетаят полезното с приятното, без да прекъсват отпуската си. Конферентната зала отговаря на всички изисквания за неотложните фирмени проекти на служителите. Модерно оборудвана е с флипчарт, шрайб-проектор и мултимедия. Уютната атмосфера на лоби бара е друго отлично предложение за края  на работните срещи.

С дългогодишен опит в обслужването, хотелският персонал е готов да съдейства активно при планирането на семейни тържества, годишнини или коктейли. Посетителите могат да предпочетат елегантната среда на ресторанта, завладяващата красота  на лятната градина или стилното обзавеждане на пиано-бара. Изцяло ново предложение за ценителите на ароматните пури е класическият облик на пура-бара, където се сервират отлежали марки уискита, дело на световните лидери в производството.

Изненадите не спират дотук! Тази година освен големи отстъпки, гостите ще имат възможност да ги комбинират с така наречените екстраси. При престой над седем нощувки, отпочиващите получават една безплатна, а при по-продължителен период промоционалният брой на безплатните нощувки непрекъснато комулира. Отпочиващите ще имат възможност да направят плащанията си с кредитна карта, ако потвърдят резервацията си предварително.

С индивидуални предложения за всеки вкус, топ хотелите в Слънчев бряг ви очакват. Ако Слънчев бряг е избраната от вас морска дестинация тази година, най-подходящият хотел или оферта за почивка там може да намерите на http://www.rooms.bg/hoteli-slynchev-brqg.html.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *