4 трика за евтини самолетни билети

4 трика за евтини самолетни билети

Ако има подходящо време за пътуване с евтини самолетни билети, то това е през зимния сезон след празниците. И нискотарифните и всички други авиокомпании предлагат страхотни намаления, така че първия трик вече го ползвате – вие просто сте в разгара на възможностите за пътуване. Разбира се, добре е следващата година – за да се сдобиете с още по-евтини самолетни билети – да планирате пътуването си и да ги купите около два месеца по-рано.

Проверете и сравнете всички възможни намаления. А най-добре е да използвате сайтове за сравняване на цени. Така само въвеждате „самолетни билети до Париж” и с един поглед се ориентирате в положението. Това ви позволява да реагирате максимално бързо, за да не изпуснете намалението. А може да се окаже, че на този етап се предлагат по-евтини самолетни билети до Барселона. Не се двоумете. Възползвайте се от офертата. И без това през зимата там е доста по-топло, отколкото в Париж.

Търсете винаги директни полети. Дори да се окаже, че ви предлагат евтини самолетни билети, именно заради неудобството, че ще висите на непознато летище определен брой часове, пътуването може да ви излезе по-скъпо. Причината е в престоя. Ще похарчите пари за вода, храна, списание и какво ли още не. А всички знаем, че цените на летищата са силно завишени. Така евтините самолетни билети могат да се окажат златни.

Не носете много багаж. Имате евтини самолетни билети до Париж! Честито! Ако помъкнете два сака с дрехи и една „малка” 12 килограмова раница плюс ръчен багаж, ще трябва да плащате допълнително. А това обезсмисля всичките ви усилия да намерите билети на достъпна за вас цена. Сигурни ли сте, че за една седмица престой ще ви трябват толкова дрехи? Ще имате ли време да ги облечете?
Когато си купувате евтините самолетни билети до Барселона, четете внимателно условията на авиокомпанията относно багажа. Колко голяма и тежка може да е чантата за ръчен багаж и каква е таксата за всяка следваща чанта?

Колкото повече пътувате, толкова по-лесно ще ви е да добавите още трикове за намиране на евтини самолетни билети, което пък ще ви даде възможност да пътувате още повече. Хубав омагьосан кръг, нали?


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *