Шест причини да използваме климатици

Много хора използват климатици макар, че последните предразполагат към разход на електроенергия. Летните жеги и зимните студове са причината стотици хиляди, че дори милиони български потребители да заложат на климатични системи, за да се отърват от хватката на топлофикационните дружества и не на последно място от дискомфорта да носят дърва и въглища.

И понеже е лято ние представителите на фирма Мега Електроникс ви даваме шанс да закупите климатици за жилището или офиса с пет процента отстъпка за всички наши модели (конвенционални и инверторни) . А ето и още 6 причини поради, които да използвате техниката:

1- Благодарение на климатиците вие ще дишате по-лесно при 37-градусовите температури, които отбелязахме през месец юни 2013 година.

2- Ако използвате климатик ще намалите потенето, безсънието и нощното главоболие породено от нетърпимата жега.

3- Иновативните климатични системи имат добавен филтър за пречистване на въздуха от микроби. Това е едно страхотно решение за вашите домове и офиси.

4- Покупката на качествени климатици, ще преобрази живота ви. Вие ще почувствате положителна промяна на настроението ви през всеки сезон.

5- Добрата топлоизолация в комбинация с правилната климатична инсталация клас А ще намали сметките ви за електроенергия и ще повиши жизнения ви стандарт.

6- Климатикът може да бъде един верен помощник при всякакви атмосферни условия, използвайте го разумно!
Имаме и още аргументи в полза на охлаждащо-отоплителната техника, но по-важното е да знаете, че въпреки стотиците мнения против климатичната технология, тя има своите плюсове и ще ви ги предостави през цялата година.
Обобщителни думи

Както споменахме и по-горе не пропускайте да посетите магазините Мега Електроникс и да изберете вашия климатик още днес със сериозна отстъпка. Ако пък нямате време да ходите на пазар, поръчайте директно от онлайн магазина ни. Извършваме доставки за цяла България, така че ще се радваме ако ни потърсите. В края ви желаем приятно лято без страх от идните горещини.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *