Хоризонтален бойлер – обща характеристика

Хоризонталните бойлери почти не се отличават от вертикалните обемни бойлери по показатели и функции. Най- често се предпочитат от гледна точка, че заемат по-малко полезно място, и се монтират на направо „фантастични“ места.
Последните модели на известни марки хоризонтални бойлери имат стъклокерамично покритие и притежават най-съвременна технология за покритие и управление. Тази модерна технология за стъклокерамично покритие на водосъдържателя гарантира сигурна защита срещу неприятни изменения като корозията например, а това осигурява безпроблемна експлоатация на бойлера дълги години. Тези бойлери са предназначени за потребители, които търсят не само източник на топла вода, но и добрата енергийна ефектност в съчетание с комфортно автоматично управление. Благодарение на тези показатели с такъв бойлер няма да се налага да се изчаква късния час от денонощието, за да се включи в режим на нощно ползване на електроенергия. При правилно програмиране, бойлерът сам ще се изключва и включва избирайки най-удачната стратегия за загряване съобразно интензивността на използване на топлата вода от членовете на Вашето домакинство. Благодарение на вградения самообучаващ се софтуер за енергоспестяване, който управлява нагряването на водата, сметките Ви за електроенергия ще бъдат значително по-малки отпреди. Такъв бойлер струва малко по-скъпо от обикновените стандартни бойлери, но включените в системата му за работа допълнителни функции за управление и регулиране, ще осигурят пълноценна и изгодна експлоатация.
Разбира се при избор на хоризонтален бойлер, трябва да се вземат под внимание различните характеристики на бойлера, за да служи възможно най-дълго и пълноценно. Ако сте решили да закупите качествен хоризонтален бойлер, редица известни марки производители предлагат на пазара бойлери с най-модерни технологии. Изборът е голям, трябва само да се направи правилният и изгоден избор.
Хоризонталните бойлери също имат различна вместимост за вода както вертикалните бойлери, а също и мощност. Ако домакинството Ви има голямо потребление на топла вода, то хоризонталният бойлер определено ще бъде необходимият вариант за Вас.

Изберете Хоризонтален Бойлер!


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *