Душ кабини по размер

Душ кабините в днешни дни представляват едно прекрасно решение за мокрото помещение, което носи не само комфорт и уют, но и допринася за добрия външен вид на банята ви, както и за приятната атмосфера вътре. Душ кабините могат да се изработват по поръчка, по размер, в случай, че клиентът има определени изисквания, които предлаганите модели на душ кабини в магазина или посочените такива в каталога, не могат да изпълнят.

Производителите на душ кабини по принцип се съобразяват с определени изисквания по отношение на размери на душ кабини и така нататък. Най-стандартните размери на душ кабини са следните: правата стена на душ кабината обикновено е с размер 90 – 100 см, като тези характеристика са стандартните за душ кабини, които отговарят на размер А.

При размер В, за ъглови душ кабини, характеристиките са 205 – 210 см, като това е височината на цялата душ кабина. Полезният размер на душ кабината е с размер 180 – 190 см, (където същинското къпане се осъществява) като тези стойности на душ параваните по размери са по-скоро предназначени за хора, които са доста високи и тези душ кабини биха били удобни и подходящи за тях. Естествено в случай, че клиентът надхвърля тези характеристики, тогава той може да се възползва от други варианти като например да разгледа различните модели на душ кабини, да си хареса определен и съответно да си поръча душ кабина, която да бъде подходяща за него и да му осигурява комфорт и уют. Последният размер на ъгловите душ кабини е D, като неговите стойности са 10 – 20 см – височината на служебната част на душ кабината. Размерите на правоъгълните душ кабини са следните: размер А – това е най-често срещаната дължина за душ кабина от този тип; размер В – неговите характеристики са 200 – 210 см, като това е цялата височина на душ кабината; размер С – височината на полезната душ кабина (190 см) ; размер D – 10 – 20 см – служебната част на душ кабината; и размер Е – широчината на душ кабината – 120 см.“

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *