Променете покрива с битумни керемиди

keremidiВ България има множество жилищни сгради по градове и села, които вече са доста остарели. В много от тези сгради покривът също е протекъл, керемидите са остарели, а тавана е направо непристъпно пространство. Естествено невъзможно е всички собственици да ремонтират покривите си на един път, затова в този текст просто ще дадем една алтернатива на класическите покриви – алтернативата битумни керемиди. Проследете следващите насочващи данни за битумните керемиди, за да започнете вашето запознаване с тази страхотна покривна технология.

 

Първо, за удобство на собствениците, които не са запознати, битумните керемиди са модерна покривна технология изградена от микс от естествени и синтетични материали на базата на битумни съединения, които образуват изолационна повърхност. На пазара като форма има три вида битумни керемиди, които са триъгълни, пчелна пита и боброва опашка. Битумните керемиди се предпочитат много в модерното строителство, защото заради здравата спойка от различни материи са много надеждни, леки са, имат красив външен вид и устояват на атмосферните условия.

 

Принципно се поръчват на цена на квадратен метър. Можете да ги ползвате за малки покривни пространства, за беседки и малки постройки, за куполообразни покриви, за сложни арки и други такива архитектурни покривни елементи; можете да направите покрива си на еднофамилната къща също изцяло с битумни керемиди. Както казахме те имат много добри изолационни качества и естетически външен вид, и са подходящи за климата в България.

 

Функционалната надеждност при битумните керемиди се дължи на битум, който се импрегнира предварително и се изработва по-уникална формула. Това придава на материята свойства да издържа на водно и температурно натоварване, на ултравиолетови лъчи и други природни условия характерни за нашия географски пояс. Битумните керемиди имат и специфичен начин на монтаж, който трябва да се прави от специализирани майстори. Различните модели също имат технологична разлика в инсталирането и това е упоменато в инструкциите.


Публикувана

в

,

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *