Франк Лампард

Франк Джеймс Лампард е известен на всички английски футболист. Неговата роля във футбола е голяма , станал е известен във ФК Челси, за който всеки любител на този спорт знае. Той е полузащитник, но въпреки това е отбелязал много голове , също така е асистирал много. Има страшен удар и страхотен пас. Кариерата му започва от Уест Хям и продължава с Челси, където успя да се докаже и е втория капитан на синия отбор. Редовен е в националния отбор , с който ще играе и на Евро 2012.

Всички около Лампард са свързани с футбола , като баща му е играл за Уест Хям, негов чичо пък е всеизвестния Хари Реднап , да този специалист който издигна Тотнъм до 4-то място в английската Висша лига. Той стана и най-резултатния футболист полузащитник в историята на клуба. Номер на екипа, който носи отначалото на кариерата му е 8.

Лампард е футболист от който всеки отбор трябва да се страхува , освен ако той не играе за тях. Вие също трябва да имате впредвид, когато залагате за даден отбор при намирането на футболни прогнози , бъдете внимателни, защото той е страхотен футболист, който може да направи, така че да загубите всичко което сте заложили. Жънел е редица успехи с екипа на лондончаните, като е спечелил титлата на Англия, купата на Англия. Спечелил е призата второ място за футболист на годината. Играл е доста пъти финал на Шампионска лига, като през сезон 2011/2012 така мечтана купа беше спечелена именно от тях. За този успех голяма роля игра и Франк Лампард. Решавал е доста мачове в последните моменти и има тази сила, именно затова е и толкова важен за състава на Челси. Въпреки че откакто новия президент на клуба е Роман Абромович , руския милиардер който направи редица инвестици , закупи извесни футболисти, Лампард успя да запази мястото си в отбора. Макар и напредналите му години , той е все така предпочитан от доста отбори и специалисти.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *