Оригинални спортни екипи

За какво да гледате при избора на нови оригинални спортни екипи?

В днешната статия ще Ви споделим някои основни, но супер ефективни тактики при избора на спортно облекло във фитнес залата или за целите на ежедневието.

Спортните екипи не са за модния подум

За разлика от модните артикули, които всички си купуваме за специални поводи – лични и професионални моменти – при избора на нов анцунг, тениска или екип, например, следим за присъствието на други свойства като удобство, качество и еластичност на материята, лекота, приложение и т.н.

Ще се съгласите, мили дами, че при избора на нова парти рокля, например, безспорно гледаме само едно-единствено нещо – дали сме достатъчно привлекателни в новата си придобивка. Евентуално на второ място идва удобството – ако има такова, още по-добре. Ако няма, голяма работа! ☺

Спрете се на висококачествена материя

Забравете за нискокачествените тъкани, ако държите на по-добра издръжливост на материята при носене и удобство в спорта или ежедневието Ви.

За целта Ви съветваме да изберете материя, която не се износва толкова лесно и бързо и не запарва тялото. Най-добре би било да си вземете дишащи материи особено ако често отскачате до парка за джогинг или спортувате на открито.

Изберете си правилния размер

А не този, който Ви прави да изглеждате по-слаби или този, който оформя по-добре дупето Ви. Това е специално обръщение към дамите: старайте се да уцелите максимално точно размера си, за да се чувствате удобно докато го носите.

Ако си вземете по погрешка един размер по-малък спортен екип, горнище или долнище, той ще ограничи в известна степен свободното Ви движение, ще Ви придава усещане за скованост и неусетно ще загубите положителното си настроение от неприятното притискане на материята по тялото си.

Подобна е ситуацията с по-големите размери. Възможността да Ви висят или да Ви изпадат леко е напълно реална. Нима ще се чувствате удобно в кожата си така? Съмняваме се.


Публикувана

в

,

от

Етикети:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *