Защо купувам бижута само от jewels.bg?

От известно време насам, когато реша, че искам да си купя нови бижута, или пък се сдобия с нов тоалет, и естествено трябва да избера и подходящи за него накити, не тръгвам да обикалям близките бижутерии, както преди. Това обаче не означава, че не си купувам бижута, напротив – купувам си, но не от физическите магазини, защото там разнообразието липсва, и по-скоро се е превърнало в типично еднообразие. Аз се снабдявам с накити от jewels.bg.

Причините за този мой избор са много. На първо място, е краткият срок за доставка. Знаете, че когато пазарувате от интернет, често се налага да чакате седмица, че и повече, за да получите своята поръчка. Поръчката Ви от jewels.bg обаче, ще е при Вас след три работни дни, най-много.

Друга причина, която ме кара да предпочитам jewels.bg пред физическите бижутерии, и пред останалите онлайн магазини за бижута, е огромното разнообразие в сайта. Тук има различни модели украшения от бижута сваровски, които съвсем не се преливат едно с друго, и не изглеждат еднообразно.

Прецизната изработка на бижутата е следващата причина, поради която аз пазарувам бижута само от jewels.bg. Сигурно на всеки се е случвало, да си купи някакво колие с неясен произход, и когато го сложи на врата си, то да му е неудобно – я някое телче ще стърчи от някъде, я ще има неизчистени остатъци по синджира или камъните, я пък нещо друго, което ще прави носенето на колието, некомфортно.

Бижутата в jewels.bg се произвеждат от професионални майстори ювелири, които със сигурност разбират от работата си, и знаят какво правят. Материалите използвани при изработка на бижутата са с доказан произход, а освен това има голям избор – сребристи или златисти бижута, сребърни такива, с или без кристали Swarovski или други камъни. Въобще, в jewels.bg има всякакви бижута, които могат да отговорят и на най-завишените изисквания.

Накрая, но в никакъв случай на последно място, се нарежда цената. Тя също е решаващ фактор, поради който купувам бижута единствено и само от jewels.bg.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *