Защо Хартиените Покани за Рожден Ден са по-добри от Електронните!

Всеки ден хиляди рождени дни се отпразнуват. В днешното забързано ежедневие много по-често поканите за рожден ден се изпращат, чрез електронната поща, смс-и, чат програми като skype, през социалните сайтове като facebook и twitter или чрез кратко позвъняване по телефона. Но най-добрата покана си остава направената на хартия. Не само че е по-класна и официална, но е и по удобна за гостите, като самия процес на изпращане и получаване на хартиената покана може да се направи много забавно. Освен това ще направите и добро впечатление на хората, които смятате да поканите на вашето парти за рожден ден. Ето няколко основни причини защо хартиените покани за рожден ден са по-добрият вариант от електронните си версии:

Хартиената покана за рожден ден показва, че вас ви е грижа и за партито и за хората за които го организирате. Със сигурност можете да поканите хората по телефона, skype или и-мейла. Или да разпространите мълвата от уста на уста или чрез социалните мрежи. Но изпращането на хартиени покани, независимо дали са направени от вас или поръчани на някоя рекламна агенция демонстрират значението което влагате в отпразнуването на рожденият си ден.

Хартиената покана е по-класен и по-официален начин да поканите гостите си на рожденото парти. Ако организирате парти за 6 годишни малчугани, те няма да разберат нищо от класа и официалност, но биха се зарадвали много на добре оформени детски покани с любими герои. Но изпипаните покани ще направят добро впечатление на шефа, колегите или роднините ви. Ако не познавате лично всички, които смятате да поканите, телефонното обаждане е неприемливо. Запасете се с търпение и качествени покани за рожден ден и започнете да ги изпращате на всеки, който смятате да поканите на партито за рожденият си ден.

Хартиената покана е по-добрият вариант от телефонното обаждане, защото в нея може да се съдържа конкретна информация за партито – къде ще се проведе, дали ще има конкретна тема и ако има как е желателно да са облечени гостите. Може да добавите и забавни елементи в поканата, които да развеселят получаващият я.

Хартиените покани за рожден ден са лични, докато електронните известия са някак по-безлични, пък и има голяма вероятност поканата ви да попадне в спам филтъра и поканеният да не я получи.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *