Топ 5 FPS онлайн игри

Благодарение на интернет вече можем не само да гледаме екшън филми със стрелба, но и да играем онлайн шутър игри от първо лице. Хубавото в тези игри е самото изживяване и усещането, че сте в самата игра като фърст пърсън. Вие сте главният стрелец всичко останало вашите врагове. В сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com ще намерите около 30 онлайн игри в стил FPS. В днешната статия сме ви подготвили топ 5 на най-играните FPS игри: Rebel Fortress, Counter Strike Source, Desert Sniper, Harbor Sniper Game, Emily Grace.

1. Rebel Fortress – в тази игра вие трябва да спасите хората и да върнете тяхна надежда. Вражеската армия ги е нападнала и техният живот е застрашен. Вие сте този, който трябва да ги спаси и да запази крепостта. Очаквaт ви 25 вълни от врагове, като имате възможност да закупите различни оръжия, минохвъргачки, гранати и базукита, които със сигурност ще са ви полезни в битката.

2. Counter Strike Source – това е втората игра в сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com в стил фърст пърсън шутър, в която вие ще бъдете част от елитен боен отряд. Очакват ви различни врагове и оръжия, които да използвате срещу тях.

3. Desert Sniper – в този шутър от първо лице, вие ще трябва да защитите вашето укрепление в пустинята, което е нападнато от вражески войници. Тук трябва да знаете, че ако сте точни и убивате колкото се може повече войници, вие печелите точки, и може да закупите други оръжия, които да използвате в борбата.

4. Harbor Sniper Game – тук ви очаква изпълняване на различни мисии. Целта ви е да потопите вражеските кораби и да убивате враговете си.

5. Emily Grace – невероятна 3D FPS игра. Ще срещнете вашият стар враг отново, сега той ще нападне вашият град и вие трябва да спасите хората. Вие вече сте достатъчно опитни и притежавате нюх и необходимите умения, за да победите опасния и смъртен враг. Ще имате възможност да се въоръжите с куршуми и ракети, които да използвате срещу врага.

Забавлявайте се със сайта за безплатни игри bggdb.com и споделете вашето мнение за сайта в „Лафче“. С нетърпение очакваме вашите коментари и разисквания!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *