Лунна диета 2012

Лунната диета е една от най-прилаганите средства за ефективно, удобно и полезно понижаване на теглото. Тя представлява течностна диета, която се обвързва с фазите на луната (новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт).
Години наред народите свързват естествения спътник на Земята с космоса, романтиката и периодичната зависимост. От много години е научно доказано, че когато Луната навлезе в друга лунна фаза, се осъществява изменение и в екектромагнитните свойства на Земята.
Луната влияе на приливите и отливите, развитието на растителния свят, размножаването на животните и има голям ефект над емоционалното и физическо състояние на хората. Не е изненадващо, че при пълнолуние голяма част от нас се чувстват по-различно. Някои стават твърде много активни при пълнолуние, други изпадат в депресия, а трети са богати с идеи или се отдават на творчество.
За да бъде успешна наложително е да се изпълнява четири пъти в месеца, всяка седмица по 1 ден. Началото е при влизане на Луната в дадена фаза и продължава един ден и нощ. По това време се употребяват завишени милилитри вода – близо 3000-4000 милилитра, чай – без захар, с мед, естествени фрешове. Млечните напитки не се допускат.
При строгото придържане към диетата е възможно да намалите теглото си с около 1-3 кг на новолуние, а при спазването на диетата по време на четирите фази на луната ще запазите намалените излишни килограми.
През другото време трябва да се храните балансирано, като умисъла е при увеличаваща се Луна да не се набляга на храната, а при смаляваща е възможно да се отдавате на някои от питателните си изкушения. Допълнително има нужда да посещавате фитнес много, да си лягате навреме и мислите позитивно. Избягвайте консумацията на натриева сол.
Тази диета изчиства организма от токсичните съставки намиращи се в него и останалата вода.
При усилия със спазването на диетата и при положение, че впоследствие ви тормози “вълчи глад”, това означава, че тази методика не е за вас. Изходът може евентуално да бъде обратен.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *