Серията Pro Trek – предназначена за по-екстремни личности

Компанията Casio печели интереса на клиентите си с това, че всяка нейна серия има конкретно предназначение и съдържа послание. Колекцията Pro Trek се състои от модели, които разполагат с повече функции от стандартните часовници. Те са подходящи за хората с по-авантюристичен дух, стремящи се към предизвикателства – планинари и други почитатели на екстремните преживявания. В отговор на необходимостта от здравина при тези продукти, при изработката им са използвани титан и пластмаси с високо качество. Същевременно те са изключително водоустойчиви. Благодарение на технологията Tough Solar те могат да се зареждат със слънчева енергия, така няма да ви се налага да мислите за смяна на батерия поне за десет години напред. Това ги прави особено подходящи за използване по време на пътувания, в отдалечени местности или в планината, защото освен точни те са пригодени точно за такива условия.

Икономичността е сред основните преимущества на моделите от серията Pro Trek. Всеки любител на приключенията сред природата ще се радва на наличието също и на екстри като дигитален компас, барометър, термометър и висотомер. Особено практична е функцията за сумиране на височините, която дава обща представа за постиженията на любителите на изкачванията.

Часовниците от колекцията Pro Trek са с минерални стъкла, което ги прави изключително устойчиви на надрасквания. В заключение може да се каже, че всеки продукт от колекцията е достойна компания и на най-екстремните натури. С тях те имат възможност да изкачват планини, да плуват и каквото още пожелаят. Изключителната им здравина и множеството функции ги правят незаменим и желан продукт. Те са перфектно допълнение към екипировката на всеки живеещ на пълни обороти човек и му предоставят възможността да следи постиженията си и да избере най-добрия подход за тяхното подобряване.

Ако серия часовници на Касио Pro Trek е събудила интерес у вас ви каним да посетите сайта ни: http://www.time-bg.com за да се запознаете от по-близо с тези уникални модели маркови часовници.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *