Royal London – маркови часовници с класически дизайни

Марката Royal London предлага дамски и мъжки часовници с класически и съвременен дизайн. Тя разполага с богата гама от модели с отличаващ се стил и богата функционалност. Сред тях има и такива с автоматични механизми, с фосфорни стрелки и с кварцови механизми. Някои изобразяват данни за деня от седмицата и датата от месеца. Дизайнерският екип на фирмата непрекъснато развива и оптимизира дизайна на своите часовници. Сред иновациите му са нови спортни мъжки хронографи, както и линия, включваща модели с класически дизайн. Така например, хронографът Energized е напълно замислен като спортен модел. Той има всички елементи, характерни за такива часовници. Моделите на часовниците Royal London с класическа визия са репродукции на оригинални часовници от миналото, които са се доказали през годините. Те са изработени от неръждаема стомана, като някои са с устойчиво на надраскване PVD златно покритие. Същевременно са оборудвани и с прецизни кварцови механизми. Биха се харесали на онези клиенти, които държат на традициите по отношение на ръчните аксесоари.
Часовниците с марка Royal London се произвеждат от различни материали, сред които титаний, неръждаема стомана. Компанията предлага както аналогови, така и дигитални модели. Особено интересни са и джобните й часовници. Ако се върнем назад, то ще разбере, че джобните часовници са били най-разпространени през 16 век, докато ръчните часовници придобиват популярност след Първата световна война. Днес джобните часовници се считат повече за модни аксесоари. Те продължават да бъдат харесвани от господа и дами на всякакви възрасти. Royal London предлага над 40 превъзходни джобни часовника, изработени от месинг или неръждаема стомана. Всички часовници на компанията са водоустойчиви.
Сред ръчните модели има както с елегантни кожени каишки, така и с висококачествени метални верижки. Има разнообразие по отношение на формата на корпуса – тя може да бъде кръгла или правоъгълна. Това се отнася както за мъжките, така и за дамските модели. Разнообразието по отношение на използваните в производството цветове, материали и форми се забелязва и при продуктите, предназначени за дамите. Някои от тях са инкрустирани с камъни, което допълва елегантното им излъчване и ги доближава до модните аксесоари. Добър пример за фантазията на дизайнерския екип на Royal London е дамският часовник 20131-02. Той е с по-екстравагантна визия. Има широка черна каишка с прикачени синджирчета от благородна стомана. Този часовник със сигурност би подчертал индивидуалността на жена, която иска да бъде забелязана. Редица дамски модели на марката, изработени от неръждаема стомана, приличат повече на гривни, отколкото на часовници. Много от тях са със златно покритие. На други пък корпусите им са инкрустирани с камъни. Както при мъжките, така и при дамските модели, се забелязва, че на циферблата е сложено логото на Royal London. То идеално допълва царственото излъчване на продуктите на марката.


Публикувана

в

от

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *